PR cikk

2023.01.16. 00:00

Segíts az ételmentésben, vásárolj akár 66%-os kedvezménnyel Munch-ot!

A pazarlás sajnos globális jelenség, hiszen az előállított összes élelmiszer egyharmada kárba vész vagy hulladékká válik. Ez Magyarországon fejenként nagyjából 70 kilogramm kidobott ételt jelent évente. A jó hír azonban az, hogy egy magyar mobilalkalmazás segítségével most te is sokat tudsz megspórolni.

delmagyar.hu

Tegyél róla, hogy másképp legyen!  

Mostantól a SPAR vásárlójaként részt vehetsz egy izgalmas ételmentő kalandban, amivel nemcsak pénzt takaríthatsz meg, de új termékeket is felfedezhetsz, s egy tudatosan gondolkodó, a környezetet óvó közösség részévé válhatsz.  

Munch-olj! 

A SPAR áruházlánc a Munch-csal (ejtsd, „muncs”) karöltve szorítja vissza az élelmiszerpazarlást, így a vásárlók  kedvezményes áron juthatnak jó minőségű termékekhez. Az ételmentő szolgáltatás tesztelése 2022. november 3-án indult Szegeden és Hódmezővásárhelyen. 

Mi az a Munch? Hogyan működik?  

A Munch egy online platform, amin keresztül élelmiszerláncok és vendéglátóipari egységek jelentős kedvezménnyel értékesíthetik az aznap el nem adott, de jó minőségű élelmiszereiket. Egyszerűen működik: csak le kell foglalni a kiválasztott csomagot az ingyenesen letölthető mobilalkalmazáson, vagy a honlapon keresztül, majd online ki kell fizetni, s egy előre megadott átvételi idősávban átvenni a kiválasztott üzletben. A SPAR áruházaiban 4 féle csomagot lehet ilyen módon megmenteni, mégpedig rendkívül kedvező áron. 

Mi van a SPAR munchban? 

Csomagolt és csomagolatlan kenyerek, pékáruk, sós- és édes finomságok, zöldségek, gyümölcsök, magvak, gyümölcslevek, tejtermékek, tészták, csomagolt szalámik, felvágottak, friss tojás, valamint további, hűtést nem igénylő termékek  kerülhetnek a munch csomagodba az eredeti ár harmadáért.  

A SPAR Szegeden és Hódmezővásárhelyen 10 SPAR szupermarket és egy INTERSPAR hipermarket részvételével teremti meg a „muncholás” lehetőségét.  

Különleges eleme a munchoknak a meglepetés, ami még izgalmasabbá teszi a rendelést. Az kerül bele a csomagba, ami éppen az adott napon megmarad vagy közeli lejáratú. Így akár új termékeket is felfedezhetsz, miközben nem kell azon gondolkodnod, hogy mit is válassz. 

Töltsd le az ingyenes mobilappot a gördülékeny muncholáshoz!  

Regisztrálj egy perc alatt, találd meg a legjobb Munch lelőhelyet és kezdheted is az ételmentést! 
Weboldal: https://munch.hu/  
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.munch.munchapp&pli=1 
App Store: https://apps.apple.com/hu/app/munch-b-eat-food-waste/id1528038390 
A Munch tesztüzem az alábbi SPAR és INTERSPAR áruházakban indult el 2022. november 3-án: 
SPAR szupermarket - 6726 Szeged, Csanádi utca 7 
SPAR szupermarket - 6724 Szeged, Sárosi út 4. 
SPAR szupermarket - 6725 Szeged, Szentháromság utca 68. 
SPAR szupermarket - 6723 Szeged, Tápai utca 50. 
SPAR szupermarket - 6723 Szeged, Csillag tér 6. 
SPAR szupermarket - 6720 Szeged, Széchenyi tér 15. 
SPAR szupermarket - 6724 Szeged, Mars tér 1-3. 
SPAR szupermarket - 6723 Szeged, Szilléri sugárút 26-30. 
SPAR szupermarket - 6724 Szeged, Londoni körút 3. 
SPAR szupermarket - 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 8. 
INTERSPAR hipermarket - 6800 Hódmezővásárhely, Kaszap utca 20. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában