Hirdetés

2023.05.31. 00:00

Egyedi akciókkal csábít a soproni Hotel Lővér

Sopron? Remek úti cél, tudunk hozzá egy jó szállást! A Lővér Hotelben azért éri meg szobát foglalni, mert június 1-től valamennyi vendége ingyenes belépőt kap a Lővér Uszodába, nyáron a Lővér Strandfürdőbe és a Tóhalmi Strandfürdőbe. Ha közvetlenül a www.hotellover.hu oldalon foglal szobát, szállása mellé olyan akciós árú szolgáltatásokat is kérhet, amelyekkel a szállásközvetítő honlapokon nem is találkozhat.

Pr-cikk

Tűztorony, Soproni Múzeum, Macskakő múzeum, Alpin Park, Fertő tó, erdei túraútvonalak, gyerekeknek készült tematikus utak a Lőverekben. A város zöld szíve az osztrák Alpok és a Soproni-hegység ölelésében kínál feltöltődést, és hozzá ismét szállást is, csodás kilátással! Jöjjön, nézzünk szét a Hotel Lővérben! 

Mindenkire gondoltak 

A páratlan élményt kínáló, nagy múltú szálloda mellé jár a madárcsicsergés, a gyönyörű fenyvesek látványa. A 180 szoba erdőre néző kilátása a régi, az extra kedvezmények sora új. Ide jöhet családos, magányos, baráti társaság és romantikázó párok, de még cégek is! 

A hotel wellnessrészlege úszómedencével, pezsgőfürdővel, szaunákkal és fitneszklubbal kényeztet. Étterme svédasztalos reggelivel, igény esetén levesebéddel, félpanziós vacsorával szolgál.  

A kisgyerekkel érkezőkre gyerekprogramokkal, babakiegészítőkkel, játszótérrel készültek fel. Cégeket csapatépítő tréningekkel, rendezvényekkel várnak.  

Közel a Lővér Uszoda, a Tóhalmi Strandfürdő. Az aktív pihenésnek, a nyugis kikapcsolódásnak egyaránt kedvez a hotel, amely egész évben üzemel, 24 órás recepciós szolgálattal. 

Miért pont a Hotel Lővér? 

- Kedvezményes árú szolgáltatások online 

Ha a www.hotellover.hu oldalon foglal szobát, szállása mellé akciós áron foglalhat szolgáltatásokat. Ezeket az akciós árakat (pl. masszázsok, bekészítés) csak a honlapon, online foglalva, vagy érkezése előtt, a meglévő foglalásához hozzákapcsolva érheti el. Szállásközvetítő weboldalakon az akciós szolgáltatásárakkal nem fog találkozni.  

- Legjobb árgarancia 
A hotel weboldalán találja a legjobb árakat, és erre garanciát is vállalnak. 

- Törzsvendégprogram 

A Hotel&More Hűségprogramba regisztrált felhasználóként minimum 5%-kal, de akár 30%-kal kedvezőbb áron is foglalhat náluk, mint más honlapokon.  

- Azonnali kedvezmények, speciális ajánlatok 

Csak itt elérhető mennyiségi kedvezmények, előfoglalási kedvezmények, szobakapacitástól függően last minute kedvezmények, azonnali fizetési (non-ref) kedvezmények és mindezekhez pedig hozzáadódik a törzsvendégkedvezmény! 
- Hitelkártya-garancia nélküli foglalás 

Szükségtelen elküldenie a bankkártyaadatait a foglalás garantálásához. 
- SZÉP-kártyájával is fizethet! 

Kedvezményes ajánlatok 

- Senior csomag örökifjaknak 

Egész évben választható. Azoknak ajánlott, akik nyugalomra, csendre, legfeljebb madárcsicsergésre vágynak. Az erdei séta, a pezsgőfürdő a békés feltöltődést szolgálja és az idősebb korosztálynak is kiváló. 

- Lővér-élmény teljes panzióval  

Teljes wellnesshasználattal és panziós ellátással vehető igénybe. Pároknak, családoknak is ideális választás.  

- Ajándékutalvány-csomag 

A Lővér Relax Utalvány remek ajándék házastársnak, rokonnak, barátnak: 2 éjszakás tartózkodás 2 fő részére erkélyes, kétágyas szobában, teljes panziós ellátással a hét minden napján. 

A Familypark csomaguk élménydús kikapcsolódást nyújt gyerekes családok számára. 2 éjszakától, teljes panziós ellátással foglalható, személyenként 1 db belépőjeggyel a Familyparkba.

 

Elérhetőség: 

Hotel Lővér***superior Sopron 

9400 Sopron, Várisi út 4. 
Recepció: 
Telefon: +36-99/888-400 
Email:[email protected] 

Szobafoglalás 

Telefon: +36-30/099-4201 
Email: [email protected] 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában