HIrdetés

2023.05.16. 00:00

Most azonnal kell? Akkor ide gyere mentes-sütiért! 

Hol kaphatsz villámgyorsan ételérzékenyeknek ajánlott édességet? A Mars téri The Box Donut fánkozóban mindig találsz liszt- és tejmentes brownie-t! Étcsokis, pihe-puha finomság, amit akár dobozban is hazavihetsz. 

PR-cikk

Fotó: Karnok Csaba

Ha a városban járva megéheztél, ha a gyerek szülinapi zsúrjára mentes-sütire vadászol, ha kerülöd a lisztes édességeket vagy csak egyszerűen imádod a brownie-t, kóstold meg a The Box Donut fánkozó legújabb nyalánkságát!  

Teljesen liszt- és tejmentes, minőségi belga étcsokival készül és többféle feltéttel kapható: kérheted pisztáciával, paradióval, liofilizált eperrel vagy málnával. Isteni vegán karamellszósz kerül a tetejére, tejmentes fehércsokival kombinálva. Omlós, lágy, finom… Nincs az a gyerek, aki otthagyná a tányérján!  

A brownie-t, akárcsak a kockafánkokat, a Mars téri fánkozóban is megeheted. Ha másnak szánod, akkor akár egyszerre négy brownie is belefér az elegáns dobozba.  

Ha már ott állsz a pult előtt, a helyben sütött kockafánkokra is vess egy pillantást! Ezek krémjei nem tartalmaznak ízfokozókat, mesterséges ételszínezéket. Egyedülállóan 100%-os mogyoróolajban sülnek, a kínálat pedig évszakonként változik, így érdemes sűrűn betérni, tesztelni az éppen aktuális újdonságot.  

Isteni ízek, minőségi alapanyagok, remek ár-érték arány! Ne bíbelődj az otthoni sütögetéssel, főleg, ha speciális étrenden vagy! A The Box Donut fánkozó kisütötte neked a legjobb megoldást!  

Gyere, nézz szét náluk és válogass Szeged kedvenc fánkozójának kínálatából!  

Elérhetőség:  
The Box Donut   
Szeged, Mars tér 16.   
Nyitva: hétfőtől vasárnapig 7.42–18.42  

Fotó: Karnok Csaba

 

Címkék#PR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában