Hirdetés

2023.06.05. 00:00

Európa egyik legszínvonalasabb cirkusza érkezik Szegedre!

Szenzáció! Ifj. Richter Józseffel az élen június 7. és 11. között ismét Szegeden lép fel a Nemzeti Cirkusz a Deák Ferenc Gimnáziummal szemben lévő területen. Az előadások hétköznaponként 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap 11 és 15 órakor kezdődnek.

PR-cikk

Tavasszal indult 29. országjáró turnéjára a Magyar Nemzeti Cirkusz  70 fős utazótársulata; Magyarország legszínvonalasabb utazócirkusza. 

Szenzáció, világszám! 

A Szenzáció című gálaműsor idén olyan produkciókat vonultat fel, mint a tavalyi év végén a Latinai Nemzetközi Cirkuszfesztiválon arany díjjal jutalmazott magyar lovasakrobata szám, amelynek különlegessége, hogy egy ügető lovon három ember áll egymás nyakában.  

A nagyszabású show egyik csúcspontja a tradicionális lengőtrapézszám, amelyben a vakmerő artista lélegzetelállító tripla szaltóját csodálhatják a kupolában. A közönség felhőtlen szórakozásáért nemzetközi artistaművészek is felelnek, a Brazíliából érkező száguldó motorosok ezúttal új formációban szerepelnek a halálgömbben, kiváló komikus nevettet kicsiket és nagyokat, de háziállatokból sem lesz hiány; kutya-, valamint macskaprodukciókat is láthat a nagyérdemű.  

A hamisítatlan cirkuszi hangulatért a Nemzeti Cirkusz élőzenekara felel.  

A Szenzáció című, több mint 2 órás világszínvonalú műsor a június 7-i premier napon 1-et fizet, 2 jegyet kap akcióval várja a közönséget, más előadásokra pedig 500 forint kedvezményt biztosít az alábbi kupon felmutatójának a helyszínen: 

A kupont kérjük letölteni és kinyomtatva felmutatni a pénztárnál! 

Online jegyvásárlás: https://magyarnemzeticirkusz.hu/ 

Információ: 06-20/935-4050. 

https://www.facebook.com/magyarnemzeticirkusz 

 Nagykőrösi autós safari 

A Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai a nemzetközi állatvédelmi irányelveknek megfelelően a cirkuszi munkát maguk mögött hagyva a Richter Safari Parkban tölthetik megérdemelt pihenésüket. A parkban számukra ideális környezetben folytathatják életüket, miközben a közönséggel való kapcsolatuk is megmarad. 

A hazai turizmus kiemelkedő élményparkja a 2023-as szezonban már földön, vízen és levegőben is kínál programokat a látogatóknak. A nagykőrösi autós safari vitathatatlanul legnagyobb új attrakciója a nagymacskáknak épített hatalmas kifutó, ahova a bátor kalandorok arra alkalmas járművekkel behajthatnak a fehér tigrisek és oroszlánok közé. 

– Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen idén lehetőségünk volt olyan csodálatos cirkuszi nagymacskákat is befogadni, amik a jövőben természetközeli környezetben élhetnek tovább a parkunk területén – mondta ifj. Richter József, a Richter Safari Park alapítója. 

Több, mint 300-féle állat 

A Richter Safari Park Nagykőrösön, 32 hektáros területen, több mint 300 állattal és megannyi újdonsággal várja a látogatókat. A 4 kilométeres autós safari során a világ legnagyobb szárazföldi emlősei, elefántok és Namibi, a zsiráf mindennapjait ismerhetik meg a park vendégei, akik az útvonalon meg is etethetik a park állatlakóit; a zebrákat, tevéket, lámákat, struccokat, emukat, szürkemarhákat, vízibivalyokat. 

A Richter Safari Parkban töltött nap egyik fénypontja az elefántfürdetés az arra alkalmas 4 hektáros tóban, amelyet a nap többi részében vízibicikli-túrákra használhatnak az érdeklődők. A legkisebbeknek állatsimogatóval, dínóparkkal, játszótérrel és vidámparkkal kedveskednek, vendégeiket az autós safari végén felállított cirkuszi sátorban pedig színvonalas műsorszámokkal szórakoztatják. Önmagában is rendkívüli attrakció a 30 méteres Safari Eye, ahonnan madártávlatból csodálható meg a park teljes területe és állatlakói. 

A Richter Safari Park péntek, szombat és vasárnap, valamint ünnepnapokon várja a közönséget, a tanítási szünetben, egészen augusztus végéig pedig szerdától vasárnapig minden nap nyitva tartanak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában