Hirdetés

2023.06.29. 00:00

Íme a környék legszínesebb Szürkekabátja! Irány Vásárhely! – Galéria

Ha az idei nyár legüdítőbb helyét keresed, mondjuk a címet: Hódmezővásárhely, Szabadság tér 53., a piac mellett. Tizenöt sörcsap, sörgyári minőségű pasztörizálatlan csapolt és palackozott sörkülönlegesség csillapítja a szomjadat a Szürkekabát bárszínházban. Sörgyári cappriccio Vásárhely-módra.

PR-cikk

A mártélyi Holt-Tisza szépsége után éppen a vásárhelyi strandon lazítasz? Akkor ne menj haza anélkül, hogy szétnéztél a Szürkekabát bárszínházban! Miközben a szemedet legelteted a nem mindennapi berendezésen, a legkülönlegesebb söröket kóstolhatod meg!

Ha gourmet vagy, itt a helyed!

A Szürkebarát borozóból néhány éve Szürkekabát bárszínházzá avanzsált, sok vásárhelyi kedvenc törzshelyeként számontartott vendéglátóhelyen persze borral továbbra is kiszolgálják a vendéget. Minőségi termelői nedűk, kisebb pincészetek különlegességeit verik csapra a Szürkekabátban. De a legtöbben mégis azért jönnek ide, hogy különlegesebbnél különlegesebb söröket gurítsanak le.

Még ha nagy sörösnek is tartod magad, fogadjunk, hogy tudnak itt neked újat mutatni! Van itt 15-féle pasztörizálatlan, nitrogénnel csapolt sör, cseh lager, ipa, apa, pilsen, búza- és fekete sör, palackozott és dobozos gyümölcsös sörök, mangós búzasör, kovászos uborkás, szilvásgombócos, sós-savanyított málnasör – ezekkel a boltban biztosan nem találkozol. A csapolt söröket – ahogy az a nagykönyvben meg van írva – saját kis hűtőházban tárolják, így garantált a sörgyári minőség. Van töményválaszték is, de a közel 100-féle alkoholt csakis prémiumkategóriában – akár egy spiritbárban – találod meg.

Te vagy a legnagyobb hős?

A napokban egyébként hősök falával gyarapszik a dekoráció: aki egyszeri alkalommal végigkóstolja a 15-féle csapolt sört (nyugi, csak pohárral), arról előtte-utána állapotot bemutató fotóval emlékezik meg a Szürkekabát csapata – no meg közönsége.

Nézel, mint a moziban

A Szürkekabátban azt is elnézik neked, ha nem az alkohol kedvéért ülsz be ide. A berendezési tárgyak tarka kavalkádja egyszerűen levesz a lábadról, és akkor sem kell szégyenkezned, ha a pedálos autó, a kis tricikli láttán gyermekkori emlékeid könnyek formájában törnek a felszínre. Bizony, itt a 70-80-as évek retro hangulata kiválóan passzol a szocializmusból itt ragadt vendéglátós kellékekhez. Kicsit bár, kicsit romkocsma, kicsit alternatív. Annyi a látnivaló, hogy tátva marad a szád! Szóval gyorsan guríts le egy kivis sört!

Hogy kinek jön be a Szürkekabát hangulata? Ez nem egy késdobálós talponálló. A százéves gesztenyefák árnyékában ácsorgó régi parasztház lelke ma is ott bujkál a szórakozóhely minden termében, valamennyi vályogfalában. Van több kiülős és beülős rész, eredeti cserépkályha, új életre lelt régi szekrény, megannyi régi kacat, aminek egy a célja, hogy neked tessen!

Stresszmentes hely

A Szürkebarát azokat várja, akik nyugodt, békés baráti beszélgetésekre vágynak, akik társasággal, családdal, csajokkal, haverokkal akarnak összejönni valahol pár órára, akik nem vágynak a kivetítőkre, hangos zenére, ahol értik egymás szavát.

Kóstolj bele a Bodegába!

Jut eszünkbe, nem is ettünk még! A szomszédos Bodega Gasztroműhelyben kézműves hambik, burritók, levesek, dogok, kenyerek, köretek kínálják magukat. Az alapanyag háztáji-termelői, a hús szürkemarha, mangalica (olykor őstulok), az íz fenomenális, gasztroguruknak is megér egy misét!

Cím: Hódmezővásárhely, Szabadság tér 53.

Nyitvatartás: hétfő-csütörtök 11-22 óra, péntek-vasárnap 6-tól hajnalig

Szürkekabát Bárszínház
https://www.facebook.com/szurkebaratborozo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában