Hirdetés

2023.06.30. 00:00

Kedden nyit a Pizza Hut a szegedi Árkádban

Már csak négyet kell aludnod, és kipróbálhatod Szeged legújabb gyorséttermét az Árkádban! Gyere július 4-én, kedden 10 órára a bevásárlóközpont ételudvarához!

PR cikk

Fotó: LightField Studios

Négysajtos pizza, olasz kolbászos pizza, barbeque baconos pizza, csirkés-jalapenos pizza, marhahúsos, sonkás, olasz kolbászos, mozzarellás suprén pizza… Ha máris összefutott a szádban a nyál, akkor írd be a telódba, hogy a nyári szünet legfincsibb napja július 4-én jön el!  

10-kor az Árkádban! 

A világ több országában sikeresen működő Pizza Hut megnyitja első szegedi éttermét, ahol minőségi pizzák, sült tészták, különböző boxok közül válogathatsz! 

Július 4-én, kedden 10 órakor gyere az Árkádba, figyeld a lufikapuval feldíszített gyorséttermet a food courtnál, és legyél az elsők között, aki a pizzakóstolásból nem maradhat ki. 

Európát is meghódítja 

A franchise-rendszerben működő Pizza Hut a világ számos pontján (például Amerika, Kanada, Franciaország, Lengyelország, Szlovákia) elérhető, és hazánkban is több fővárosi és vidéki üzletet találsz. Nagyon szigorú minőségbiztosítási rendszere miatt csakis a legjobb minőségi alapanyagokból készített ételeket kínál, így biztos lehetsz benne, hogy éppen olyan finom pizzát kapsz, mint mondjuk Amerikában, ahol 1958-ban a világon elsőként kóstolhattak Pizza Hut ízeket a vásárlók.  

Kiszállítás egy hét múlva 

Az első napokban csakis helyben fogyasztással barátkozhatsz össze a finomabbnál finomabb harapnivalókkal, de a nyitás után egy héttel máris indul a közkedvelt kiszállítás is. Így mindegy, hogy a Tisza-parti napozás vagy a diákmeló miatt verejtékezel, bárhol, bármikor csillapíthatod éhségedet Szeged legújabb pizzáival! 

Tudjuk, hol (l)eszel idén nyáron! Árkád Szeged, 2. emelet, food court, Pizza Hut gyorsétterem 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában