Hirdetés

2023.07.25. 00:00

Ki találkozott már Szegeden Dózsa Jenővel?

Dózsa Jenő 20 évvel ezelőtt Baján hozta létre a város első alkuszi irodáját AlkuszBaja néven; jelenleg ez Dél-Magyarország (Pécstől Békéscsabáig) egyik legnagyobb irodája. 2023 januárjában Szegeden, az Attila utcában nyitott irodát, ez a SzegedAlkusz. Dózsa Jenő bajai csapata a Kőrös-Blank Alkuszhoz tartozik; elérték, hogy 2019-ben, 2021-ben és 2022-ben megkapják az Év alkusza címet. Tavaly ők kötötték a legtöbb utas-, kötelező és casco biztosítást az országban azok közül, akik az általuk használt tarifálóprogrammal dolgoznak. Szerintünk tudnak valamit, nézze meg, miben segíthetnek önnek Szegeden is!

Delmagyar.hu

Fotó: Gemes Sandor [email protected]

Ha külföldön nyaral

A helikopteres mentés Európában átlagosan 3-5 millió forintba, a mentős ellátás 500 ezer forintba kerül, az orvosi ellátás költsége a csillagos ég. Egy átlagos utasbiztosítás napi díja nagyjából 500 forint lenne. Az utasbiztosítások mellé gépjárműassistants is kérhető napi 1000 forintért. Ez akkor jön jól, ha külföldön robban le a kocsi, amit el kell szállíttatni, továbbutazni, a családnak nyaralni, esetleg további szállodai költséget fizetni.

Ha autóval jár

Durva, de igaz: ha kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás nélkül üt el egy gyermeket, a legrosszabb forgatókönyv szerint élete végéig fizethet az áldozat felé járadékot, mellé 50-100 milliós kártérítést is követelhetnek Öntől.

A casco nem kötelező, de olyan kényelmi szolgáltatás, amely megér átlagosan havi 10 ezer forintot: extrém időjárási viszonyok, nem várt kár miatt a szerviz mindent intéz ön helyett.

Ha félti az ingatlanát

A ház, a lakás az ember legnagyobb vagyoni értéke, ha az leég, lakásbiztosítás híján egy élet munkája veszett oda. A villámcsapás miatt tönkrement háztartási gépek, elektrotechnikai berendezések, a napelemes rendszer pótlása biztosítás nélkül egy vagyon.

Ha félti a vállalkozását

Minden vállalati cégvezető rémálma, ha üzeménél tűz üt ki, és odavész minden drága berendezés. A vállalati biztosítást négyzetméter alapján kötheti meg, de minimum évente ajánlatos frissíteni, mert kár esetén enélkül kisebb összeget fizet a biztosító.

Ha földet művel

Még egy fűnyírós cégnek is kell, hogy legyen szakmai felelősségbiztosítása! Az ide tartozó mezőgazdasági biztosítások az időjárási körülmények miatt indokoltak minden gazda számára.

Ha a legjobb, önre szabott biztosításra vágyik, bízza magát Dózsa Jenőre és szegedi csapatára!

A SzegedAlkusz és AlkuszBaja a Kőrös-Blank Biztosítási fiókirodái, ahol az alkuszok a szakmai tapasztalatukat elsősorban a lakossági szolgáltatásokra fordítják, de a cégeknek is tudnak segíteni.

 

Erősségük, hogy nemcsak megkötik a szerződéseket, hanem – el nem engedve az ügyfél kezét – nyomon követik, segítik a kárrendezést, tanácsot adnak. Az első olyan alkuszcég az országban, ahol teljesen papírmentesen kötnek szerződést (kötelezőt, cascót, utast) a megbízástól az ajánlattételig.

 

Elérhetőség:
https://szegedalkusz.hu/
E-mail: [email protected]
Telefon: (Szemcsuk Krisztián) +36708830214
Szeged, Attila utca 13.
Nyitvatartás: hétköznap 8–12 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában