Hirdetés

2023.09.07. 00:00

Gyógyászati segédeszköz szaküzlet nyílt a Bartók téren

Alig egy hónapja nyitotta meg kapuit vásárlói előtt a Bartók téri szaküzlet a patikával szemben található első pavilonban, máris nagy népszerűségnek örvend, akárcsak az Orto 2020 Kft. webshopja.

PR cikk

Fotó: Gémes Sándor

„Mindent a betegért!” – ez az Orto 2020 Kft. jelmondata. 

A makóiak előtt nem ismeretlen az Orto 2020 Kft. neve, hiszen ott már harmadik éve sikerrel működtetünk gyógyászati segédeszköz szaküzletet a Szép utcában. Makón továbbra is várjuk a vásárlókat

 – fogalmazott az ügyvezető, aki az újonnan megnyílt szegedi szaküzlet termékkínálatáról számolt be, a teljesség igénye nélkül.

Fotó: Gémes Sándor      

Több száz terméktípus

Vény- és nem vényköteles gyógyászati segédeszköz termékeket (például kerekesszéket, támbotot, mankót), Scholl cipőket, gyógypapucsokat, Salus márkájú szupinált gyermekcipőket, lúdtalpbetéteket (akár egyedi méret alapján), továbbá inkontinenciatermékeket, decubitus kezelésére hasznos cikkeket, vérnyomás- és vércukorszintmérő készülékeket, kompressziós harisnyákat, olvasószemüvegeket, parókát, Anita mellprotézistermékeket és ezekhez fehérneműt (melltartót, fürdőruhát), inhalátorokat, gyógytornaeszközöket, wellness-jellegű termékeket, melegítőpárnákat, nem vényköteles kötszereket árusítanak a Bartók téri pavilonban és a webshopban.

A vényköteles termékek közül szinte bármit be tudnak szerezni, legfeljebb két héten belül.

Gyógycipő nincs, de lúdtalpbetét igen!

Szabó Tamás hangsúlyozta, egyedi gyógycipőket nem készítenek, de egyedi méret alapján készült lúdtalpbetétet igen, amelyet az üzletben elérhető számítógépes lúdtalp-állapotfelmérés alapján készítenek el az ügyfél igényei szerint. 

Fotó: Gémes Sándor

Elindult a webshop

Még csak pár hete érhető el az Orto 2020 Kft. webáruháza a www.orto2020webshop.hu oldalon, máris egyre több fővárosi és dunántúli megrendelést kap Szabó Tamás ügyvezető. Szerinte ez annak köszönhető, hogy az érdeklődők már most több száz termék közül válogathatnak, és az áruválaszték folyamatosan bővül. Ha pedig valamit nem talál a vásárló a webáruházban, telefonos megrendelés alapján gyakorlatilag bármit beszereznek neki.

Ingyenes házhoz szállítás

A hab a tortán, hogy Makó és Szeged területén, valamint 50 km-es vonzáskörzetükben a kft. ingyen házhoz szállítja a megrendelt terméket, de a szaküzletekben a személyes átvétel is lehetséges. 

Fotó: Gémes Sándor 

Ha nem vásárol, kölcsönözhet is!

Sokak számára nagy segítség, hogy a betegágy- és a kerekesszékbérlés, a légzésfigyelő- és a babamérleg-kölcsönzés is szerepel az Orto 2020 Kft. szolgáltatási palettáján.
Ismerje meg a Bartók téri gyógyászati segédeszköz szaküzletet!

Elérhetőség: 

Szeged, Bartók téri első pavilon
https://www.orto2020webshop.hu/
Telefon: 06-30/289-8787

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában