Hirdetés

2023.10.02. 00:00

Dübörgő nyári szezon után indul az ősz a vásárhelyi strandon

Az egészség és a sport jegyében kezdődik az ősz a vásárhelyi Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszodában. Pilates órákat és szaunaszeánszokat hirdetnek, többféle gyógyászati kezelés várja a vendégeket, akik hétvégente a beltéri medencék mellett a jakuzziban is lazulhatnak.

PR cikk

Lassan felkerülhet a bakancslistánkra a nagy múltú vásárhelyi strand kültéri termál ülőmedencéje, amelyben nemcsak a gyógyvizek kedvelői mártózhatnak meg, hanem azok is, akik szívesen elmerülnének a régi idők fürdőzős hangulatában, környezetében. Nincs is jobb fogvacogtató időben a meleg vízben ücsörögni! Persze, aki családdal érkezik, másra vágyik. 
Egész napos családi program
Aki gyerekekkel fedezné fel a strandot, inkább hétvégén tegye! A fedett gyermek élménymedencében és a fedett termálmedencében kapcsolódhatnak ki a családok. A rekreáció, a wellness szerelmesei számára is jó hír, hogy pénteken, szombaton és vasárnap ismét működik a jakuzzi, illetve elérhetőek a szaunaszolgáltatások: a finn- és infraszauna, a sószoba, a nedves gőzkabin. A sportos vendégek használhatják a konditermet, kérhetik személyi edző segítségét. 

 


Hűsítő a forró nyárban
Sikeres nyarat tudhat maga mögött a vásárhelyi strand: augusztus végéig mintegy 27 százalékkal nőtt a fürdőbelépőkből származó bevétele; ennek jórészét a nyári hónapok alatt produkálta - méltán büszke az eredményre Katona Zsolt, a fürdő ügyvezető igazgatója. 
- A korábbi évekhez képest a napi belépőt vásárló fürdőzők száma egyértelműen nőtt, mintegy 14 ezerrel. Sokan Makóról, Szegedről, Orosházáról is a vásárhelyi strandot választották, ráadásul egyre több a román és szerb vendég. Mindez nem csoda, hiszen vonzó a nagy kültéri csúszda, a hét hektárnyi fás-füves terület, a waterplay vízi élménypark. A nyolc kinti medence és a fedett részen található három medence, valamint a két élménymedence mellett strandröplabda, strandkézilabda, valamint strandfoci várta a vendégeket  sorolta a nyári strandszolgáltatásaikat az ügyvezető igazgató. 

 


Kemping ősszel is
Augusztusban megnyitott a vadonatúj, korszerű kemping, mely eddigi, másfél hónapos működése alatt mintegy 54 százalékos kihasználtságot mutat. A modern apartmanok, mobil épületek ősszel sem maradnak üresen, hiszen négy úszóversenynek is otthont ad Vásárhely. De az is figyelemfelkeltő információ, hogy egyre több az átutazó vendég, aki csupán egy-egy éjszakára foglal szállást a kempingben.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában