Hirdetés

2023.11.03. 00:00

Kedves kézilabda-szurkoló! Látogasson el Lengyelországba!

Delmagyar.hu

November 4-én és 5-én Magyarországra érkezik a lengyel kézilabda-válogatott, hogy Szegeden és Békéscsabán barátságos mérkőzést játsszon a magyar válogatott ellen. Mindkét csapat számára ez a felkészülés kezdete a januárban Németországban megrendezésre kerülő 2024-es férfi kézilabda Európa-bajnokságra. A sportszerű rivalizálás tökéletes alkalom arra, hogy jobban megismerjék a szurkolók az ellenfél országát, és ellátogassanak a Balti-tengertől a Tátráig terjedő országba.

A magyar szurkolók rendszeresen keresik fel Lengyelországot klubmérkőzések vagy nemzetközi kézilabdatornák alkalmával. A kitűnő sportélmények és az emberek híres vendégszeretete mellett Lengyelország nagyszerű turisztikai látnivalókkal is rendelkezik.

Szeretne a tengerparton pihenni, a hegyekben kirándulni, vagy ellátogatni Európa egyik legvonzóbb fővárosába? Lengyelországban minden megtalálható! Meghívjuk Önt, hogy látogasson el a Visztula partján fekvő gyönyörű országba, és szeressen bele olyan hangulatos városokba, mint Gdansk, Varsó, Krakkó vagy Wrocław. További információkért keresse fel a www.lengyelorszag.travel/hu weboldalt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában