Hirdetés

2024.01.26. 00:00

A jelen vállalkozói a jövő kihívásaival? – II. JövőAlkotók Konferenciája üzleti szakemberek számára (regisztráció)

PR cikk

Web

Az Ön vállalkozása hogyan vészelte át az elmúlt éveket? Voltak olyan helyzetek, amikor úgy érezte, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás, nem tudja kezelni a munkaerőpiaci kihívásokat?

Nincs ezzel egyedül!

A JövőAlkotók Konferenciáján abban segítünk, hogy ezeket a helyzeteket a jövőben könnyebben tudja elkerülni.

Az elmúlt évek rávilágítottak arra, hogy egy vállalkozás mennyire kiszolgáltatott a globális hatásoknak, nemzetközi katonai konfliktusoknak és gazdasági ciklusoknak, vagy a digitális ipari forradalomnak. Ebben a helyzetben felértékelődnek a vállalkozói kapcsolatok, valamint azok az informatikai rendszerek és üzleti szolgáltatások, amelyek segítenek a cégek működését stabilizálni, folyamataikat átláthatóvá tenni. A tervezés hiánya, illetve a megfelelő döntések halogatása pedig könnyen a piaci pozíció elvesztéséhez vezethetnek. 

A szervezők azzal a céllal szervezik meg Szegeden ezen alkalommal a JövőAlkotók Konferenciáját, hogy a vállalkozók számára iránymutatást adjanak a következő időszak kihívásaira vonatkozóan. Az idei konferencia programja elsősorban a helyi cégeket szólítja meg, amely során egy olyan platformot teremtenek a szervezők a fejlődni szándékozó vállalkozók számára, ahol megvitathatják az alábbi legfontosabb kihívásokat jelentő témaköröket:

· a támogatási lehetőségek kritériumrendszerének változásai,

· a digitális pénzügyi szolgáltatások kínálta lehetőségek,

· a digitalizált minőségirányítás biztosította előnyök,

· a digitális stratégia fontossága és a smart ERP rendszerek nyújtotta lehetőségek,

· a mesterséges intelligencia által alkotott élelmiszerek jelentősége napjainkban,

· az ESG jelentéstételi kötelezettség teljesítésének feladatai,

· hogyan építsünk hosszú távú energiastratégiát, illetve

· generációs különbségek, avagy harc a figyelemért.

8 előadó, 4+ órányi szakmai program és 70 perc kapcsolatépítési lehetőség garantálja, hogy a résztvevők olyan hasznos gondolatokat „vigyenek haza”, amelyek segítségével ellenállóbbá tudják tenni vállalkozásukat a felmerülő kihívásokkal szemben.

A rendezvényen nagy hangsúlyt kapnak az élelmiszeriparral és az agrárterülettel kapcsolatos kérdések. A témák között egyaránt megjelenik a fenntarthatóság és digitalizáció, különböző támogatási és fejlesztési lehetőségek, valamint jógyakorlatok arra vonatkozóan, hogy miként tudnak a változó környezethez alkalmazkodni az agrárium és az élelmiszeripar szereplői.

A rendezvényen gyakorlott vállalkozók és profi szakemberek tartanak előadást, illetve moderálják a beszélgetéseket.

Jelentkezzen a konferenciára, tegye fel kérdéseit, és tartsa vállalkozását a növekedés útján!

További információk: https://jovoalkotok.terratender.hu/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában