Szépség-Egészség

2020.09.30. 08:00

A titokzatos erejű keserűfű segít a cukrosokon is!

Cukorbetegek, sportolók, várandósok, problémás bőrűek, figyelem! Végre itt egy bőrápoló termékcsalád, melyben a krémek fő összetevői a gyógynövényből származó hatóanyagok – köztük az antioxidáns hatású madárkeserűfű. Keresse a Moraz krémeket!

Kenhető növények

Eddig több millió embert vett le a lábáról a 75-100%-ban gyógynövénykivonatot tartalmazó Moraz bőrápoló termékcsalád. Nem csoda! A természetes és hatékony bőrápolás kulcsa a gyógynövényekben rejlik. Kivonatuk egyedi előállítási módszereken alapul, főleg a Galileában és a Jezreel-völgyben hagyományos és organikus módszerekkel termesztett Polygonumból, vagyis keserűfűből.

De más is van benne! Termékeiben 15 Izraelben őshonos növényt dolgoz fel, méghozzá mérgező anyagok használata nélkül, roppant gondos odafigyelés mellett. A Moraz termékek nem tartalmaznak állati összetevőket, állatokon sem tesztelik őket. A tudatos vásárlók éppen ezért csaptak le már évekkel ezelőtt az 1991 óta gyártott gyógynövénykivonatos krémekre.

A keserűfű erényei

A Moraz fő hatóanyagának bőrregeneráló hatását az alapító Eliyahu Yahel 1984-ben fedezte fel Izraelben. Azóta több kutatás is alátámasztotta állítását, miszerint a madárkeserűfű antioxidáns hatással rendelkezik, vagyis képes a szabad gyökök káros hatásait kivédeni, amelyek akár komoly betegségek okozói is lehetnek.

A modern klinikai kutatás egyértelmű hatékonyságot bizonyít a gyulladások kezelésében, fertőzések, gyógyító sebek, érrendszeri fertőzések, rendellenesség esetében. Az egyik vezető gyógynövény a bőrproblémák kezelésében.

Milyen bőrfelületekre ajánlottak a Moraz termékek? Száraz bőrre, ízületi és izomfájdalmakra, atópiás, érzékeny, pattanásos, zsíros bőrre.

A Moraz termékek elérhetőek a Mega Halláscentrum szegedi, szentesi, csongrádi, valamint kiskunmajsai szaküzleteiben, valamint a www.moraz.hu webáruházán keresztül.

6720 Szeged, Roosevelt tér 7–9.

6723 Szeged, Felső Tisza-part 31–34.

6600 Szentes, Ady Endre utca 9/B.

6640 Csongrád, Gyöngyvirág u. 5.

6120 Kiskunmajsa, Fő u. 66.

(x)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában