PR

2013.05.03. 15:26

Adóbevalláskor az adó 1% felajánlással is segíthet

Adóbevalláskor vagy utána május közepéig az adó 1% felajánlást, a rendelkező nyilatkozat kitöltést el ne felejtse! A személyi jövedelemadó 1% felajánlása az adóbevallás elkészítésekor fontos. Az adó 1% rendelkezéssel úgy segítheti a gyermekek védelmét, az állatok megmentését, vagy a gyógyító bohócdoktorok munkáját, hogy az Önnek semmibe sem kerül!

Segítse adó 1 százalékával a Gyermekmentést

Segítse adó 1 százalékával a Gyermekmentést
Segítse adó 1 százalékával a Gyermekmentést

Súlyos betegségen áteső / átesett – gyógyulásnak indult – gyerekek és családtagjaik számára segíti a felépülést, megerősödést a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Sterilház Gyermekmentő Missziója. Az életmentő házban összesen öt különálló gyógyuló szoba van. Tudta, hogy a szegényebb családok gyermekei pl. a donor listákon vagy költséges műtétekre várva hátrányt szenvedhetnek?! Mindez azért lehetséges, mert a drága beavatkozások után steril körülmények híján nincs hova - tiszta helyre - hazamenniük, így kezelések elvégzése meg is hiúsulhat. Így ÉLETMENTŐ segítség a Sterilház támogatása!

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány emellett jelentős szociális, kulturális, egészségvédő, segítő munkájával méltán érdemes az adó 1 százalék felajánlásra.


MÁTRIX Közhasznú Alapítvány, adószám: 18472273-1-06
Weboldal: www.sterilszoba.hu
Facebook-csatlakozás: www.facebook.com/matrix.alapitvany

Adó 1% felajánlással segítse az Állatok megmentését

Adó 1% felajánlással segítse az Állatok megmentésétAdó 1% felajánlással segítse az Állatok megmentését

Az Orpheus Állatvédő Egyesület fontos feladata a kilencvenes évek közepe óta az utcára kidobált állatok megmentése és a gazdikeresés. A közhasznú egyesület országos sintértelep prevenciós programja révén, számos településen megszüntette a pusztító és kínzó (kóbor állatokat begyűjtő) telepeket. Helyettük az állatvédelmet is fontosnak tartó ebangyal állatmentő missziót működtet. Utcára kidobált, elütött, sanyargatott állatokat ment az Orpheus Állatmentő Csapat, évente több száz kutyust és cicust sikerül megmenteni!

Az állatmentő munka mellett a közhasznú egyesület oktatással, szemléletformáló tevékenységgel, élményprogramokkal, a törvény és rendeletalkotók munkájában való részvétellel is segíti a bajban lévő állatok helyzetének javítását, a felelős állattartást, a környezettudatosságot. Mentsünk meg együtt az Állatokat!


Orpheus Állatvédő Egyesület, adószám: 18464654-1-06
Weboldal: www.ebangyal.hu
Facebook-csatlakozás: www.facebook.com/AnimalPolice

Adó 1 százalék a Bohócdoktorok Gyógyító munkájának sikeréhez

Adó 1 százalék a Bohócdoktorok Gyógyító munkájának sikeréhezAdó 1 százalék a Bohócdoktorok Gyógyító munkájának sikeréhez

A KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány működteti a KARITÁCIÓ Bohócdokik Betegségelűző Csapatot, melynek célja, hogy beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a piciket a gyógyulás felé. A Bohócdoktorok az egész országban vizitelnek, az általuk vidámított kórteremben zenés órákat biztosítanak a beteg gyerekeknek. A bohócok a zene, móka mellett lufival, nevetéssel, ajándékokkal és pozitív szemlélettel örvendeztetik meg a nagy beteg piciket és az egészségügyben dolgozókat egyaránt. A bohócdoktorok rendelése kórházakban, rendelőintézményekben, otthonokban ingyenesek.

Ép testben ép lélek - tartja a közmondás, és valóban: a testi és lelki erőnlét szorosan összefügg. A nagybeteg picik kritikus helyzetét durván rontja a betegség és a kezelés által kiváltott stressz. A Bohócdoktoraink a gyógyulás útjára varázsolják a bajban lévő gyerekeket, amit most támogatásával Ön is nagyban segíteni tud!


Karitáció Alapítvány, adószám 19560540-1-06
Weboldal: www.bohocdoktorok.blog.hu
Facebook-csatlakozás: www.facebook.com/Bohocdoktorok

Válasszon EGY nemes ügyet az adó 1% felajánláskor!
Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek! ÉLETMENTŐ segítségét köszönjük!

Nyomtatható nyilatkozatot innen tölthetnek le (pdf).
(az 1% felajánlása 2 perc, az adó 1% felajánlás kapcsán kérjen segítséget könyvelőjétől vagy bérszámfejtőjétől)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában