Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

2020.09.29. 08:00

Már elérhető az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz a kamarában!

A koronavírus-járvány kedvezőtlen gazdasági hatásainak kivédését segítő újabb hitelkonstrukció jelent meg Széchenyi Kártya Programban. A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagjainak díjmentesen igényelhető új Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz lehetőség számtalan módon segíthet a járvány miatt kihívásokkal szembenéző gazdálkodóknak. A hitel akár 6 évre maximum 6 milliárd forintos keretig igényelhető fix nettó 0,5%-os éves ügyleti kamattal.*

 

Az új konstrukció immateriális javak beszerzésére, ingatlanépítésre, vásárlásra, termőföldvásárlásra, ingatlanfejlesztésre (lakóingatlan és üdülő kivételével), ültetvénytelepítésre, új vagy használt gép, berendezés, jármű, egyéb tárgyi eszköz beszerzésére, fejlesztésére, tenyészállat-beszerzésre, tulajdonrész (üzletrész) vásárlására nyújt lehetőséget.

Sőt lehetőség van a vállalkozás által belföldi hitelintézettől vagy pénzügyi vállalkozástól legkésőbb 2020. március 31. napjáig megkötött szerződéssel felvett, piaci árazás szerint nyújtott beruházási hitel kiváltására (az Üzletszabályzatában leírt feltételeknek való megfelelés esetén). Az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Pluszról itt olvashat bővebben.

A Széchenyi Kártya Program konstrukcióit keresse a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szegedi, hódmezővásárhelyi, makói, szentesi és csongrádi irodájában. További információ a 62/554-264-es számon és az [email protected] e-mail-címen kérhető.

*A tájékoztatás nem teljes körű. További információért keresse a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarát!

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában