Már elérhető az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz a kamarában!

A koronavírus-járvány kedvezőtlen gazdasági hatásainak kivédését segítő újabb hitelkonstrukció jelent meg Széchenyi Kártya Programban. A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagjainak díjmentesen igényelhető új Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz lehetőség számtalan módon segíthet a járvány miatt kihívásokkal szembenéző gazdálkodóknak. A hitel akár 6 évre maximum 6 milliárd forintos keretig igényelhető fix nettó 0,5%-os éves ügyleti kamattal.*

 

Az új konstrukció immateriális javak beszerzésére, ingatlanépítésre, vásárlásra, termőföldvásárlásra, ingatlanfejlesztésre (lakóingatlan és üdülő kivételével), ültetvénytelepítésre, új vagy használt gép, berendezés, jármű, egyéb tárgyi eszköz beszerzésére, fejlesztésére, tenyészállat-beszerzésre, tulajdonrész (üzletrész) vásárlására nyújt lehetőséget.

Sőt lehetőség van a vállalkozás által belföldi hitelintézettől vagy pénzügyi vállalkozástól legkésőbb 2020. március 31. napjáig megkötött szerződéssel felvett, piaci árazás szerint nyújtott beruházási hitel kiváltására (az Üzletszabályzatában leírt feltételeknek való megfelelés esetén). Az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Pluszról itt olvashat bővebben.

A Széchenyi Kártya Program konstrukcióit keresse a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szegedi, hódmezővásárhelyi, makói, szentesi és csongrádi irodájában. További információ a 62/554-264-es számon és az [email protected] e-mail-címen kérhető.

*A tájékoztatás nem teljes körű. További információért keresse a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarát!

(x)

Szponzorált tartalom 
Érdekességek a tojásról, amit nem biztos, hogy tudtál
Mégis megtartják Székelyföld Autonómiájának Napját
A szervezők azt kérik, hogy otthonaikban emlékezzenek meg az ablakokba kihelyezett gyertyákkal, a székely zászló kitűzésével.
Elvist és Szabolcsot is a szívükbe zárták - Galéria
A kiszombori alsósok egy fegyelmezett kutyussal ismerkedtek meg. Elvis, a vakvezető kutya, és gazdája, Kurucsai Szabolcs egy érzékenyítőprogramra érkezett a Kiszombori Könyvtárba.
A meccs előtt megkoszorúzzák Kubala szobrát
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Hajnal Tamás sportmenedzser, illetve Berzeviczi Attila, az igazgatótanács elnöke is részt vesz az eseményen.
Keddi hírek a megyéből a koronavírussal kapcsolatban
Hódmezővásárhelyen korlátozzák az esküvőket a koronavírus miatt, ami már több mint kétezer embert fertőzött meg Csongrád-Csanád megyében.
Változik a menetrend október 23-án és a hétvégén
Október 22-én pénteki, 23-án szombati, 24-én ünnepnapi, 25-én a szokásos vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.
A Visegrádi Együttműködés 30. évfordulója előtt tiszteleg Gaál Tibor kiállítása
Az alkotó a térség közelmúltjának nagy alakjait rajzolta újra egyéni látásmódban.