Otthoni munkavégzés

2020.04.10. 00:00

Ingyenes a Microsoft Teams home office program – oktatóvideóval

A Microsoft – segítve a koronavírus elleni küzdelmet – 6 hónapos ingyenes verziót biztosít az eddig fizetős Microsoft Teams mobiltelefonra, számítógépre kifejlesztett szoftverhez.

 

Microsoft Teams – Office365 E1 trial licenc. Ez a neve annak az otthoni munkához kifejlesztett mobiltelefonos szoftvernek, amely kiválóan alkalmas online értekezletek, beszélgetések, telefonhívások, munkamegbeszélések lebonyolításához. A Teams programmal bármelyik cég ingyenes csevegési, videóhívási, fájlmegosztási és fájltárolási lehetőségeket használhat.

Az eddig fizetős szoftver – akár asztali, akár mobiltelefonos applikáció formájában Android és IOS platformokon – mostantól fél évig ingyenesen letölthető verzióban is elérhető bárki számára.

Ez a hat hónapos lehetőség nemcsak azoknak szól, akik most fogják először letölteni a Microsoft Teams appot, hanem azoknak is, akik már korábban megismerkedtek a szoftver ingyenes verziójával.

Microsoft Teams oktatóvideó letölthető a linkről.

A szegedi ETIAM Kft. igény esetén bármelyik cég, vállalkozás számára néhány órán – maximum 36 órán – belül hozzáférést biztosít a próbaverzióhoz, és az ehhez szükséges céges beállításokat elvégzi.

Emellett minden szükséges információt elküld partnereinek, hogy azok a megfelelő módon fel tudják készíteni ügyfeleiket a licensz használatára.

Mit tud az ETIAM Kft? A Microsoft kiemelt magyarországi partnereként már olyan megrendelői referenciákkal büszkélkedhet, mint a MÁV, a GYSEV, illetve a budapesti önkormányzatok.

Kapcsolatfelvétel az [email protected] címen vagy a www.etiam.hu weboldalról közvetlenül.

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában