Ingyenes a Microsoft Teams home office program – oktatóvideóval

A Microsoft – segítve a koronavírus elleni küzdelmet – 6 hónapos ingyenes verziót biztosít az eddig fizetős Microsoft Teams mobiltelefonra, számítógépre kifejlesztett szoftverhez.

 

Microsoft Teams – Office365 E1 trial licenc. Ez a neve annak az otthoni munkához kifejlesztett mobiltelefonos szoftvernek, amely kiválóan alkalmas online értekezletek, beszélgetések, telefonhívások, munkamegbeszélések lebonyolításához. A Teams programmal bármelyik cég ingyenes csevegési, videóhívási, fájlmegosztási és fájltárolási lehetőségeket használhat.

Az eddig fizetős szoftver – akár asztali, akár mobiltelefonos applikáció formájában Android és IOS platformokon – mostantól fél évig ingyenesen letölthető verzióban is elérhető bárki számára.

Ez a hat hónapos lehetőség nemcsak azoknak szól, akik most fogják először letölteni a Microsoft Teams appot, hanem azoknak is, akik már korábban megismerkedtek a szoftver ingyenes verziójával.

Microsoft Teams oktatóvideó letölthető a linkről.

A szegedi ETIAM Kft. igény esetén bármelyik cég, vállalkozás számára néhány órán – maximum 36 órán – belül hozzáférést biztosít a próbaverzióhoz, és az ehhez szükséges céges beállításokat elvégzi.

Emellett minden szükséges információt elküld partnereinek, hogy azok a megfelelő módon fel tudják készíteni ügyfeleiket a licensz használatára.

Mit tud az ETIAM Kft? A Microsoft kiemelt magyarországi partnereként már olyan megrendelői referenciákkal büszkélkedhet, mint a MÁV, a GYSEV, illetve a budapesti önkormányzatok.

Kapcsolatfelvétel az [email protected] címen vagy a www.etiam.hu weboldalról közvetlenül.

(X)

szponzorált tartalom
MVM EDISON 2020 – Verseny az innovatív megoldásokért
Horvátországban a vizsgálatok szerint két százalék alatti a fertőzöttség
A részleges eredmények alapján 80 ezerre tehető a koronavírus-fertőzésen átesett horvát állampolgárok száma.
Újabb bűncselekményért ítélték el a hírhedt pamplonai szexuális bűnözőket
A négy férfit ezúttal szexuális visszaélésben és megfélemlítésben találták bűnösnek.
Varga Mihály: erős, érdekeiért kiállni képes nemzetet építünk
Nem lehajtott fejjel állunk, hanem olyan nemzet tagjaként, amely bizonyította, hogy képes a megújulásra – mondta a pénzügyminiszter.
Liu Shaolin Sándor újra olimpiai bajnok akar lenni
A karanténidőszak alatt megerősödött az az elhatározás, hogy újra olimpiai bajnok akar lenni és ezért nagyon keményen fog dolgozni.
Ismét több illegális migráns próbálhat majd bejutni az Európai Unióba
A szakértője szerint számítani lehet arra, hogy az illegális bevándorlók ősszel már legalább annyian lesznek, mint a tavalyi hasonló időszakban voltak.
Az Amerikai Magyar Koalíció is megemlékezett az évfordulóról
Az amerikai magyarok legnagyobb ernyőszervezete brutális és igazságtalan szerződésnek nevezi a trianoni békediktátumot.