PR-cikk

2021.01.13. 08:00

Miről ne feledkezzünk meg ingatlan eladása esetén?

Hamarosan sor kerül ingatlana eladására, ami miatt rengeteg feltételnek eleget kell tennie, és igyekszik minél rövidebb idő alatt teljesíteni ezeket? Az energetikai tanúsítvány készítése nélkülözhetetlen, így erről sem szabad megfeledkeznie. Annak érdekében, hogy gördülékenyen lehessen végezni az ügyintézést, és az energetikai tanúsítvány olcsón álljon rendelkezésére, érdemes körültekintően tájékozódnia, hiszen találhat olyan szolgáltatót, ahol a gyorsaságnak és kedvező feltéteknek is eleget tesznek.

Kép forrása: 123rf.com

 

Kép forrása: 123rf.com

Az épületenergetikai tanúsítvány segítségével tisztában lehetünk azzal, valamint a leendő új tulajdonos is körültekintő képet kaphat arról, hogy pontosan milyen állapotban van az adott ingatlan, milyen költségek várhatóak a későbbiekben. Így már a szerződés megkötése előtt adottak azok az információk, amelyek alapján számolhatóak a hozzávetőleges rezsidíjak. Előfordulhat, hogy rövid időn belül készülünk eladni ingatlanunkat, amihez rendkívül gyorsan van szükségünk az energetikai tanúsítványra olcsón. Ha alaposan tájékozódunk, találhatunk olyan szolgáltatót, akik ennek eleget tesznek, és az energetikai tanúsítvány készítését szakértelemmel teljesítik.

Eladó ingatlanához azonnal elkészítjük az energetikai tanúsítványt olcsón, igénylését az ország bármely területéről jelezheti felénk! Munkánkra garanciát vállalunk, nem számolunk fel kiszállási díjat, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a lehető leggyorsabb ügyintézés megvalósításához. Részletes információval látjuk el, rugalmas ügyintézésünkkel pedig igyekszünk minél gyorsabban segíteni. Szolgáltatásaink részleteiről tájékozódjon bővebben honlapunkon, a www.energiatanusitvanyolcson.hu webcímen!

Teljesítse eladó ingatlanához kapcsolódó kötelezettségeit szakértő segítséggel, és ne feledkezzen meg az épületenergetikai tanúsítványról! Forduljon hozzánk bizalommal a 06-70/375-8887–es telefonszámunkon, vagy a weboldalunkon található űrlap kitöltése segítségével!

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában