PR cikk

2021.09.22. 08:00

Őszi akcióval várja a gyerekeket, és új üzletet is nyit a Prágai Látszerészet

Két jó hírünk is van a Prágai Látszerészettől! Az egyik: az iskolakezdés apropóján október 10-ig a gyermek szemüvegkeretekre és egyes lencsékre 25 százalék kedvezményt ad a Bartók Béla tér 11. szám alatti látszerész szaküzlet. A másik: még néhány hónap, és nyit a Prágai család új üzlete, a Boutique Optique, szintén a Bartók Béla téren. Erről el is árulunk most néhány részletet.

delmagyar.hu

Azt a legtöbb szegedi tudja, hogy az 1993 óta működő Prágai Látszerészet szolgáltatásai között szemészeti vizsgálat, kontaktlencse-illesztés, egyéb szűrővizsgálatok, szemüvegkeret- és napszemüveg-értékesítés, szemüvegkészítés és -javítás szerepel. A Prágai család a világ legnagyobb divatházaival és lencsegyártóival van kapcsolatban: az exkluzívtól az egyszerűbbig több mint ezerféle keret közül segítenek kiválasztani a legmegfelelőbbet. Mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb árfekvésű modellt.

Nézze meg a videót a széles a szemüvegkínálatról, a profi szemvizsgálatról, az üzlet barátságos környezetéről!

És itt jön néhány információ a nagy hírről!

A Prágai Család alig 100 méterre a látszerészettől, a Bartók Béla tér 5. szám alatt nyit új üzletet, amivel a családfőnek szeretnének tisztelegni, akinek úri szabósága és divatáru üzlete 1973-1993. között üzemelt a Bartók Béla tér 11. szám alatt. A 100 négyzetméteres üzlet várhatóan decemberben nyitja meg kapuit vásárlói előtt, akik egyrészt neves divatházak ruházati kiegészítői- például pénztárcák, táskák, cipők, sálak, sapkák- közül válogathatnak.

A Boutique Optique Prágaiban természetesen a szemüvegkeretekből sem lesz hiány: egyedi és exkluzív termékek gazdag választéka várja a különlegességre vágyó vendégeket. Ráadásul az új optikában a legkorszerűbb berendezés segíti a századpontosságú dioptriamérést. De minden újdonságot azért nem árulunk el előre!

A lényeg, hogy a nagy múlttal rendelkező Prágai Látszerészet változatlan profizmussal, megbízhatóan vállalja a szemüvegkészítést és -javítást, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A családi vállalkozás küldetése, hogy a vásárló a lehető legelégedettebben távozzon az üzletből. Ezért kellemes légkörben szolgálják ki kuncsaftjaikat.

Elérhetőségek:

Prágai Látszerészeti Műhely és Szemüvegszerviz

Cím: Szeged, Bartók Béla tér 11.

Tel.: 62/321-587. Mobil: +36-30/622-7861

Boutique Optique Prágai

Cím: Szeged, Bartók Béla tér 5.

Mobil: +36-30/272-6676

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában