Negyed évszázada a piacon

2019.10.08. 09:00

VINTO – fogalom a vendéglátásban

A hazai vendéglátóipar nélkülözhetetlen szereplőjeként negyed évszázada van jelen a piacon a VINTO Kft. A vendéglátóipari termékek forgalmazására szakosodott cég szegedi, kaposvári és budapesti bemutatótermeinek hála, országos, sőt, külföldi megrendeléseket is sikerrel teljesít.

Éttermek, iskolai-óvodai étkezdék, konyhák, cukrászdák, kávézók, szállodák, vendéglátó egységek kialakításával, konyhai berendezések, pultok, vendéglátóipari bútorzatok és belsőépítészeti elemek beszerzésével foglalkozik a szegedi bemutatóteremmel is rendelkező VINTO Kft.

Az utóbbi időben számos önkormányzat – például Dóc, Ruzsa, Domaszék, Ásotthalom – megrendelésére iskolák, óvodák konyhai berendezését szerezte be a cég. Többek között vállalta a mórahalmi szakiskola tankonyháját vagy a szintén mórahalmi Kolo Központ konyhájának kivitelezését. De akkor sem esett pánikba, amikor egy hotel teljes berendezésére – a szobáktól a konyháig – kérték fel.

Széles kínálatában minden létező vendéglátóipari gép, illetve berendezés szerepel, legyen az cukrászati vagy sütő-főző berendezés, kávéfőző, daráló, mosogatógép, hűtőberendezés és kis éttermi és büfégépek – a sor szinte a végtelenségig folytatható lenne. Ezért a vendéglátással foglalkozóknak érdemes felkeresniük a szegedi bemutatótermet, és onnan válogatniuk!

Mivel a VINTO az egész ország területén közvetlenül vagy viszonteladói hálózaton keresztül nagy múltú, olaszországi gyártók által jegyzett termékeket forgalmaz, garantálja a magas minőségi színvonalat és a szakmai tapasztalatot. A saját gépparkjával gyorsan, rugalmasan, rövid határidővel bonyolítja le a szállítmányozást.

A megrendelések előtt a konyhatechnológusok helyszíni szemlén mérik fel a helyi adottságokat, igazodnak az egyéni igényekhez, és a jól működő konyhához, söntéshez, pulthoz a legjobb megoldást ajánlják. Az észszerűen használható konyhához tervet készítenek, és az alapján tesznek ajánlatot az ügyfélnek.

Egy tapasztalt cégnél a gépek és a berendezések üzembe helyezése sem lehet probléma: ezt szervizcsapatuk rövid határidővel, profi módon, gyorsan valósítja meg az ország bármely pontján, és akkor sem esik kétségbe, ha külföldi megrendelőt kell kiszolgálnia.

De nem csak ezt tudja! Komplex szolgáltatáscsomagjába belefér az eladás utáni szolgáltatás is: a garanciális munkák, a karbantartási feladatok gyors és korrekt intézése a VINTO szakembereinek a kisujjában van. Sőt, alkatrész-adatbázisuknak hála, a hibaelhárítást szinte azonnal megoldják, akár Sopronban, akár Békéscsabán vagy Szegeden van probléma. Még a jótállási idő lejárta után is segítenek a gépek megfelelő üzemben tartásában, ehhez csak egy karbantartási szerződésre van szükség.

Pizzériát nyitna, vagy éppen cukrászdát? Új, profibb kávégépre lenne szüksége? Nézzen be a VINTO-hoz!

Elérhetőség:

Szeged, Jósika u. 29.

Tel.: +36-62/424-593

Mobil: +36-70/329-1688

www.vinto.hu

 

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában