Bordány

2022.03.22. 13:29

Közgyűlést tartottak a polgárőrök

Mint arról a Bordányi Hírek beszámolt, a Bordányi Polgárőr Csoport a hétvégén tartotta szokásos éves közgyűlését. A Faluház nagytermében az elnökség beszámolt az elmúlt év eseményeiről, a költségvetés helyzetéről, majd a tagok egyhangúan támogatták az idei évre kitűzött célokat, pénzügyi terveket is. 

 

Tanács Gábor polgármester a falu lakossága nevében mondott köszönetet, és az önkormányzat támogatásáról biztosította az egyesületet. Dobó Attila rendőr őrnagy, mórahalmi őrsparancsnok is köszönetet mondott a polgárőrség együttműködő munkájáért. A helyi civil szervezet nagyban segíti a rendőrség munkáját, hozzájárulva a közbiztonság fenntartásához. 

 

A közgyűlésen okleveleket is átadtak: 5 éves polgárőr szolgálatért Bálint Krisztián, Turcsik József, Mészáros Fábián és Vígh János vehetett át oklevelet. 10 éve vállal önkéntes polgárőr szolgálatot Bogyó Péter és Lehel Zoltán, ezért ők is elismerésben részesültek. 15 éves szolgálat után járó elismerő oklevelet kapott Bakó Ferenc és Kovács Antal. Két tag, Fodor Péter és Ördögh Vilmos már 20 éve vannak a Bordányi Polgárőr Csoport kötelékében. A csoport tagjai vacsorával zárták az év eleji közgyűlést, ahol felajánlásból marhapörkölttel kedveskedtek a tagoknak. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!