Rövidhírek

2022.04.27. 10:00

Jövőre is extraligások

Befejeződött az idény a Floratom Szeged AC-nak, miután két nap alatt két bajnokit is játszott a két játékosát is nélkülöző szegedi csapat. Előbb a székesfehérvári Honvéd Szondit fogadták, majd két nappal később a Soltvadkerthez látogattak a Tisza-partiak. 
 

Előbbi találkozón a Lukács, Vitsek páros az ötödik játszmában simán verte a Kishegyi, Jakab duót, ezenkívül pedig Vitsek két egyéni meccsét hozta. Előbb Molnár Krisz­tiánt 1-2-ről győzte le, majd Kishegyit négy játszmában múlta felül: a Floratomnak viszont nem termett pont ezenkívül, Kancsár és Lukács tudott egy-egy játszmát fogni ellenfeleivel szemben. 
 

A Soltvadkert ellen ugyan nyert játék nélkül maradtak a szegediek, de szomorúságra így sincs ok, hiszen az alapszakasz végeztével az is eldőlt, hogy a következő évet is az Extraligában kezdheti meg a csapat. 
 

Lukács Levente: – A sérült Szántosi és Pető nélkül nem lehetett esélyünk a pontszerzésre, célunkat azonban így is elértük, az ősszel sorozatban a 18. idényünket kezdhetjük az Extraligában. 
 

Soltvadkert–Floratom Szegedi AC 10-0 
Férfi-asztalitenisz Extraliga, 17. forduló. 
Floratom Szegedi AC–Honvéd Szondi Székesfehérvár 3-8 
Férfi-asztalitenisz Extraliga, 18. forduló. 
A szegedi győzelmeket szerezték: Vitsek (2) és a Lukács, Vitsek páros. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!