Bordány

2022.04.29. 11:21

Kíváncsiak a fiatalok véleményére

Munkatársunktól

A településen régóta rendkívül fontosnak tartják a helyi lakosok bevonását a döntéshozatalba és az önkormányzat munkájába. Több alkalommal kérték már ki a bordányiak véleményét, javaslatát a település okostelefonos alkalmazásának segítségével. 

Most Pizzázz a polgármesterekkel címmel hirdetett programot a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat péntek délutánra. 

A rendezvényre a településen élő 12–25 év közötti fiatalokat várják egy közös beszélgetésre, pizzázásra, melyen olyan témákat járnának körbe, mint például a település rövid és középtávú fejlesztése, az ifjúság helyzete, új programok szervezése. Külön téma lesz az idei gyermek- és ifjúsági napok szervezése, a fellépőkről való ötletelés. Arra kérik a bordányi fiatalokat, hogy pénteken 16 órától minél többen menjenek el a találkozóra, beszélgessenek, pizzázzanak együtt az ifjúsági és a települési polgármesterrel. 

Lehetőség van előregisztráció­ra is. Saját meghívót lehet igényelni a [email protected] címen, de akár Messengeren is lehet jelentkezni. Erre csak azért van szükség, hogy minél pontosabb pizzaadagot tudjanak rendelni, és mindenkinek jusson elég. Természetesen regisztráció nélkül is szívesen várnak mindenkit az eseményre. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!