Zákányszék

2022.08.13. 17:17

Még lehet nevezni a versenyekre

Augusztus 21-én a XXVIII. Zákányszéki Falunap keretében főzőversenyt is hirdettek, amelyre még a mai napon lehet jelentkezni.

A szervezők minden főzőcsapat részére 20 ezer forint értékben biztosítják az alapanyagot, amelyet egy helyi boltban lehet levásárolni. Nevezni bográcsos és tárcsán sült ételek készítésével lehet. A nevező a jelentkezési lap kitöltése után megkapja az utalványt, amely augusztus 19-ig váltható be. 

A főzőhelyeket jövő vasárnap 13 órától lehet elfoglalni. Az elkészült ételből pedig egy adagot le kell adni 17.30-ig szervező által megadott helyszínre. Az eredményhirdetés 18.30-kor lesz.

Falunapi kenyérsütő versenyt is hirdetett az önkormányzat, amelynek szintén hétfő a jelentkezési határideje. Bármilyen otthon sütött kenyérrel lehet nevezni, akár burgonyás, kukoricalisztes, gluténmentes, kovászos, élesztős, kézzel dagasztott kenyérrel. 

Bővebb információ a Zákányszéki Teleházban, vagy a 62/590-080-as telefonszámon és a Zákányszéki Művelődési Ház Facebook-oldalán üzenetben. A kenyérsütő verseny kapcsán Veszelka Zoltánné is ad felvilágosítást a 30/418-2189-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!