Maroslele

2021.07.31. 17:43

Gyanús volt a Maroslelén felbukkant nő

A napokban Maroslelén egy idegen, középkorú hölgy jelent meg, aki állítólag munkát keres, legalábbis ezzel az ürüggyel csenget be valószínűleg véletlenszerűen házakhoz – közölte közösségi oldalán a polgármester, Drimba Tibor.

A falu első emberét helybeli lakosok értesítették, mert gyanúsnak találták a dolgot. Drimba felhívta a rendőrség munkatársait, akik addigra már igazoltatták, és mint kiderült Békés megyei lakos. – Mire a buszmegállóhoz értem, már felszállt és elhagyta a települést – írta a polgármester. A különösen viselkedő nő azóta nem bukkant fel a községben.

– A helyi jelzőrendszer jól működött – mondta lapunknak Drimba, utalva arra, hogy volt, aki jelezte a szokatlan eseményt.

– Arra kérek mindenkit, hogy figyeljen környezetére és idős szomszédaira. Az egyedül élők, idősek kiszolgáltatottabbak és hamarabb lehetnek besurranó tolvajok áldozatai – hívta fel a figyelmet. Hozzátette, egyáltalán nem jellemző ez Maroslelén, valószínűleg ezért is keltett feltűnést. Az önkormányzat tájékoztató lapjában rendszeresen közzéteszi a körzeti megbízott 06 20/209-5334-es, illetve a polgárőrség 06 30/621-6236-os számát, de most egy külön szórólapot is eljuttatnak majd minden helybeli időshöz a hasonló esetek miatt szükséges tudnivalókkal.

Címkék#Maroslele

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!