Segítség

2019.04.25. 12:37

Polly 3 millió forintért sem eladó!

Gazda és pónija nagy barátok. Azért más is eljöhet néha lovat nézni.

Bakos András

– Dolgoztam egy tenyésztőnél, és a tanítási szünetben a kislányom is eljött néha velem. Nagyon szereti az állatokat, különösen a lovakat. Ezt az állatok megérzik. Nagyon látszik, hogy Viki is rokonszenves nekik. A gazdánál akkor születtek a pónik, és egyet fölajánlott Vikinek – mondja Gulyás János. Mivel a lovat hat hónapos koráig nem lehetett elhozni, Viki járt hozzá, sűrűn. – Most már nálunk van Polly, itt, a kertben sok időt töltenek együtt. A múltkor szóba került, hogy mennyiért lehetne eladni, de azt mondta a kislányom, ő hárommillióért sem adná el, semmi pénzért.

Fotó: Török János

Fotó: Török János

Viki azóta kapott egy nagyobb lovat is, elkezdett lovagolni tanulni. Most 13 éves. Ahogy hazajön az iskolából, a kertben várja egy másik iskola, amely számára sokkal izgalmasabb a délelőttinél. Ebben olykor másoknak is részük lehet. Ismerős, gyerekes családok el szoktak jönni néha, megnézni, hogy vannak Gulyásék lovai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!