Sport PRINT

2007.01.30. 15:19

Mégsem sikerült eddig megállapodni Ronaldóról

Címkék#*nemzsport

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem sikerült megállapodnia egymással a spanyol Real Madrid és az olasz AC Milan képviselőjének a kétszeres világbajnok Ronaldo átigazolásának ügyében.

"Nincs egyezség. Mi hétmillió eurót ajánlottunk, a madridiak nyolcat akartak. Egyelőre még a fizetési kondíciókban sem állapodtunk meg. Kedden folytatjuk a megbeszélést" - mondta Adriano Galliani, a milánói klub alelnöke, a Bernabeu-stadionból kijövet. Az olasz elöljáró Ramon Calderón Real-elnökkel és Pedrag Mijatovic klubigazgatóval igyekezett dűlőre jutni.

Mindeközben Carlo Ancelotti, a milánóiak edzője hétfőn úgy nyilatkozott, nagyon reméli, hogy Ronaldo hamarosan csatlakozik a Milan keretéhez. Az olasz klub és Ronaldo egymás között már megegyezett: a brazil 6 millió euróért 18 hónapra szerződik Milánóba, és ehhez az összeghez hozzájönnek a játékos reklámjogainak értékesítéséből befolyó pénzek, amelyeket - szemben a spanyol sztárcsapattal - az AC Milan teljes egészében átenged Ronaldónak.

A támadó a múlt héten már át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, és az doktotorok mindent rendben találtak nála. Ancelotti úgy véli, hogy nagy hasznát venné az utóbbi időben Madridban gyakran mellőzött labdarúgónak. "Az ő problémája nem az volt az elmúlt egy-két évben, hogy egy kicsit elhízott, hanem az, hogy elvesztette motivációját. Nincs különösebben jó erőállapotban, de ez érthető, az edzéseken ugyanis nem tudott igazán lelkesen készülni, miután kikerült a kezdők közül. Ezzel együtt még mindig nagyszerű játékos" - így az olasz tréner.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!