Sport

2013.10.30. 16:22

Verrasztó Dávid is az Európa-válogatottban

Az Európa-Amerika úszópárbajt december 20-21-én rendezik Glasgowban.

[namelink name="Verrasztó Dávid"] is erősítheti az európai csapatot a december 20-21-én Glasgowban sorra kerülő Európa-Amerika úszópárbajon.

Ezt az teszi lehetővé, hogy - a Magyar Úszó Szövetség honlapjának szerdai híre szerint - a világbajnoki hatodik helyezett vegyesúszót is meginvitálták a szervezők az év végi viadalra.

Korábban hat magyar úszó - [namelink name="Hosszú Katinka"], [namelink name="Gyurta Dániel"], [namelink name="Cseh László"], [namelink name="Jakabos Zsuzsanna"], [namelink name="Kapás Boglárka"] és [namelink name="Biczó Bence"] - kapott meghívást a kontinensválogatottak közötti skóciai versenyre, de közülük Hosszú, Gyurta és Cseh úgy döntött: inkább a glasgow-i eseménnyel egyidőben zajló Vlagyimir Szalnyikov Kupán indul Szentpéterváron. Az olimpiai bajnokból lett orosz szövetségi elnök az ő nevét viselő nemzetközi verseny programját is kész volt átalakítani a magyar világsztárok kedvéért.

Címkék#úszás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!