Szeged és környéke

2007.01.31. 15:19

Február 9-ére készül el a városi költségvetés

Az ellenzék ugyan szerette volna, ha korábban összeül, ebben az évben mégis csak február 16-án ülésezik először Szeged város közgyűlése.

Az ellenzék ugyan szerette volna, ha korábban összeül, ebben az évben mégis csak február 16-án ülésezik először Szeged város közgyűlése. A város költségvetése február 9-ére készül el, melyet – a hagyományoknak megfelelően – Botka László polgármester még aznap ismertet a város kétszáz legnagyobb gazdasági szervezetének vezetőjével, a legtöbb adót fizető vállalkozások első embereivel. Információink szerint a közgyűlés napirendjén szerepel – többek között – az oktatás átszervezése. Az egészségügyi integrációról szóló napirendet Ványai Éva, az szakbizottság elnöke terjeszti elő. Korábban megírtuk: a Fidesz–KDNP frakció a város egészségügyi intézményeinek helyzetével kívánt volna foglalkozni a rendkívüli közgyűlésen, illetve közmeghallgatást kezdeményezett a tervezett szegedi egészségügyi integrációról. Mózes Ervin jegyző a kérést formai hiba miatt elutasította. A képviselők tavaly sem üléseztek januárban, hiszen 2006-ban február 10-én tartották az év első közgyűlését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!