Szeged és környéke

2007.01.08. 15:19

Taxist szidott, tárcát, táskát, kocsit lopott

Taxival utazott többedmagával szombaton az a 22 éves férfi, aki a kocsi sofőrjét az út alatt végig szidalmazta, majd az út végén kinyitotta a vezető melletti ajtót és a taxis arcába ordított. A sofőr a következő fuvarnál vette észre, hogy pénztárcája eltűnt.

Taxival utazott többedmagával szombaton az a 22 éves férfi, aki a kocsi sofőrjét az út alatt végig szidalmazta, majd az út végén kinyitotta a vezető melletti ajtót és a taxis arcába ordított. A sofőr a következő fuvarnál vette észre, hogy pénztárcája eltűnt. A büntetett előéletű szegedi fiatalember nem érte be ennyivel: egy Szamos utcai ház liftjében az egyik lakó pénztárcáját lopta el, aki azonban hamar észrevette a buksza eltűnését. Tudta, az elkövető a házban lakó egyik lánynak udvarol, őt kérte, vonja felelősségre barátját. A férfival az épület előtt találkoztak, mire a feltételezett gyanúsított beült egy kocsiba és kereket oldott.

A rendőrségre szintén ezen a napon érkezett a bejelentés, hogy a Szamos utcához közel, az egyik lakásban a tulajdonos ismeretlen férfit talált, aki a lakó táskájával és kisebb értéktárgyaival elmenekült a helyszínről. A kiérkező rendőrök a lakástulajdonos táskája mellett a taxisofőr pénztárcájára is ennek a háznak a lépcsőházában akadtak rá. Mindezek után újabb bejelentés érkezett: a Csongrádi sugárút egyik parkolójából eltűnt egy lezárt személygépkocsi. A négy helyszínen lopó férfit végül még szombaton sikerült a járőröknek előállítaniuk. Őrizetbe vették és lopás gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!