Szeged és környéke

2007.03.13. 15:19

Új szerelem: a Belmondo énekese és a szegedi színésznő

Tavasz – egyenlő szerelem, szól a mondás. Ez a vonzalom azonban már múlt tavaszról ered, csak éppen most először, itt, a Délmagyarban beszélnek róla nyilvánosság előtt. Czutor Zoltánt, a Belmondo énekesét a legtöbb szegedi még a Nyers együttesből ismeri, Bokor Noémit pedig már második éve csodálhatják a színházba járók.

Tavasz – egyenlő szerelem, szól a mondás. Ez a vonzalom azonban már múlt tavaszról ered, csak éppen most először, itt, a Délmagyarban beszélnek róla nyilvánosság előtt. Czutor Zoltánt, a Belmondo énekesét a legtöbb szegedi még a Nyers együttesből ismeri, Bokor Noémit pedig már második éve csodálhatják a színházba járók. Legutóbb A kaktusz virága című zenés vígjátékban Norbertet, vagyis [namelink name="Janik László"]t szelídítette. Mostantól azonban már a valós életben is Noémié az egyik legnagyobb vagány, és csak az otthonteremtés érdekli: ugyanis nincs többé külön Zoli, és külön Nonó, csakis együtt folytatják.

–Juj, ne felejtsd el, Győzőnek kockás fülű nyuszit kell vennünk, megígértük neki! – súgja oda kedvesének Bokor Noémi. Ez persze rögtön megüti az ember fülét, Győző ugyanis a legkisebb Czutor csemete, akinek jó néhány hónapja nélkülöznie kell a családi fészekből édesapját.

„A pasi életveszélyes"

– Nagyon fontos tudni, hogy nem Noémi miatt bomlott fel a házasságom, nem jókedvemben mentem el otthonról, ellenkezőleg. Ő éppen a megmentőm volt. A gyerekeimet is sajátjaként szereti. Talán épp ezt az anyatípust láttam meg benne, ami a gyönyörű nő mögött rejlik. Egyébként pont egy éve ismerkedtünk meg, akkor próbálták a kisszínházban a Mechanikus Narancsot, aminek én szereztem a zenéjét – kezdi mesélni közös történetüket Czutor Zoltán. A Belmondo népszerű énekese, aki nem kis feltűnést kelt közös sétánk alkalmával a Stefánián.

– Sokat jártam a színházi büfébe, és olyan minőségben, mint addig soha, ezért sok emberrel megismerkedtem, összebarátkoztam, köztük Noémivel is – magyarázza. Persze a színésznő sem maradt érzéketlen a jóképű zenész iránt, csak épp azt érezte, ahogy ő fogalmazott: „a pasi életveszélyes...". Jó oka volt így gondolni, elvégre Czutorral bármerre megy az ember, ragyogó női szempárok követik, és vágyakozva súgnak össze mögötte.

„Bolondok házában, vagy börtönben"

Bokor művésznő végül beadta a derekát, és nekifogott megszelídíteni Zolit.
– Ez eddig csak egy nőnek sikerült, mégpedig a volt feleségemnek – folytatja Czutor –, akivel 15 évet töltöttünk együtt. Ezt az időszakot kell lezárnom, talán ezért is különösen nehéz velem a kedvesemnek, ennek a levét isszuk egy kicsit. Az idő azonban őt igazolja, mert türelmes gyengédsége meghozza a gyümölcsét: ha ő nincs, vagy a bolondok házában, vagy a börtönben végzem. Életem legviharosabb évét éltem át, tele dilemmákkal, fájdalommal, aggodalommal. Ráadásul hátra kellett hagynom a gyerekeket, bár ezt így nem szeretem mondani, hiszen ha csak tehetem, mindennap találkozom velük: vagy én megyek, vagy ők jönnek.

Egyszerre négy Czutort kapott


Zolinak egyébként három csemetéje van: Levente 14, Szonja 11, Győző 5 éves. A kapcsolat a felnőttek között mára olyannyira rendeződött, hogy Noémi, ha éppen szükséges, a volt feleséggel beszéli meg a gyerekek dolgait.
– Na persze szórakozni azért nem járunk együtt! – neveti el magát Zoli. – De valóban minden jól halad, a kölykök abszolút elfogadták Nonót, és a kezdeti tartózkodás után már teljesen természetes, hogy ötösben főzünk, vásárolunk, és a kicsik többször nálunk is aludtak. Leggyakrabban mindannyian Pesten vagyunk, úgyhogy vettem is egy nagyobb lakást Újlipótvárosban, hogy adott esetben mindenki elférjen – mondja Czutor.

Aki mindeközben a Belmondo új lemezén dolgozik, és a Tüskevár című mozifilm zenéjét írja. Nagy álma, hogy újból színházi darabhoz szerezhessen zenét, azt mondja, nagyon megszerette ezt a műfajt.
– A következő hónap is a munkáról fog szólni, nekem például tizennégy előadásom lesz a Szegedi Nemzetiben, valamint Pécsett vár rám egy francia nyelvvizsga, úgyhogy azt sem tudom, hogyan fogunk találkozni – panaszolja a művésznő, miközben Zolihoz simul, aki egy csibészes mosollyal átkarolja: – Sebaj, majd telefonálunk, ez a hosszú kapcsolat titka...

Gáti Katalin Teodóra

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!