Szeged és környéke

2007.05.31. 16:19

A Ritmus elismerése

Miskolcon rendezték meg az I. Jervis országos divattáncbajnokságot, ahol Szegedet a Ritmus tánc- és fitneszstúdió képviselte.

Miskolcon rendezték meg az I. Jervis országos divattáncbajnokságot, ahol Szegedet a Ritmus tánc- és fitneszstúdió képviselte. Felnőtt hip-hop formáció kategóriában a Ritmus Team második helyezést ért el, és ezzel tagjai kvalifikálták magukat a szeptemberi Európa-bajnokságra. A lányok örömét fokozta, hogy különdíjban is részesültek, valamint a tánciskola vezetője és egyik koreográfusa, Tombácz Hajnalka nívódíjat vehetett át, ami az egyik legnagyobb táncművészeti elismerés.

Ezt követően a tánciskola több mint hatvan fővel Mohácsra utazott, ahol a II. Dance Cool-kupa országos versenyen vettek részt.

Eredmények Mohácson
Gyermekek, alsós hip-hop formáció: 1. Mini Company, gyermekek, felsős hip-hop formáció: 3. Ritmus Juniors, felnőttek, hip-hop szóló: 4. Barna Zoltán, felnőttek, hip-hop formáció: 1. Ritmus Team. A zsűri döntése alapján a bemutatott százhúsz produkció közül a legjobb koreográfia díjat a Ritmus Team Get Up című előadása nyerte el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!