Szeged és környéke

2007.07.02. 16:19

Nyári program: halkergetés

Lezárult lapunk Szín 5-ös játékának első része, a fényképezés. A tegnapi pótfotózáson 80 kitűnő tanulóról készült kép, így összesen 1674 diák közül sorsoljuk ki ma délután a díjazottakat.

Gonda Zsuzsa

Tegnap a gyerekekkel már nem a tanulásról, hanem a nyaralásról beszélgettünk. Egyesek a vízpartot, más a hegyeket részesíti előnyben.
Lévai Luca a horvát tengerparton nyaralt, a kislány imádja a hullámzó vizet, szeret matraccal „belezúdulni" a habokba. A Guba testvérek, Zoltán és Zsófia szintén vízpartpártiak, Zoli kedvenc tevékenysége a halkergetés, bár elkapni sosem sikerül az uszonyosokat. Szögi Balázs Eger környékére utazik. Már ismeri a tájat, hiszen az ötödikes fiú iskolája, a kübekházi Határkő Általános Iskola jutalomkirándulásra viszi oda a jó tanulókat.

– Úgy tudom, az allergiásoknak jót tesz, mert ott tisztább a levegő. A táj is teljesen más, mint az Alföldön – érvelt Balázs a Bükkben nyaralás mellett.

Eurodisneyben tengerpart és hegyek híján másfajta szórakozás várja majd játékunk fődíjasát, de biztosan nem fog unatkozni. A sorsolásra minden érdeklődőt szeretettel várunk ma 15 órakor Szegeden, a Kölcsey utcai Mediterrán teraszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!