Szeged és környéke

2008.06.15. 22:15

Commerzbank-fiók nyílt Szegeden

Szeged - A vállalatok pénzintézeteként ismert Commerzbank a múlt héten Szegeden nyitotta meg legújabb fiókját.

A Petőfi Sándor sugárúton található régióközpont kétmegyés: Csongrád és Bács-Kiskun területéről várja régi-új ügyfeleit. „Az ország összes jelentős gazdasági csomópontjában jelen vagyunk" – mondta a szegedi avatón Kozma András elnök-vezérigazgató, akitől megtudtuk, hogy két hete Győrött és Miskolcon is hasonló ünnepélyes nyitást „celebrálhatott".

Ihászné Bodzsár Ildikónak, a régióközpont igazgatójának csupán három beosztottja lesz, de ez a kis létszám nem szokatlan a vállalati bankok körében, ráadásul a Commerzbank magyarországi alkalmazottainak száma sem több kétszáznál. A bank további – a sajtótájékoztatón néhány kollégát ugyancsak meglepő – különlegessége, hogy a szegedi fióknak nincs is pénztára, van viszont profi pénzbefizető terminálja, ami a szükséges készpénzfizetési tranzakciókat mindkét irányban megoldja.


A bank egyébként már a fióknyitás előtt is „itt volt közöttünk", ráadásul meglehetősen nagy léptékben – tagja volt annak a konzorciumnak, amely szindikált hitelt biztosított az M5-ös autópálya építéséhez.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!