Szeged és környéke

2008.08.06. 13:05

Balesetek a megyében - kamion és mentő ütközött

Szeged, Hódmezővásárhely - Két baleset is történt szerda délelőtt Csongrád megyében. A régi 5-ösön egy kamion, egy mentő és egy személygépkocsi ütközött. A mentőautóban szállított személyek közül négyen sérültek meg. A 47-esen koccanás lassította a forgalmat.

Delmagyar.hu

A régi 5-ösön, a 164 km szelvénynél (Logisztikai Központnál) egy olasz rendszámú személyautóba és egy utána érkező - szintén olasz rendszámú - betegszállítóba rohant bele egy szlovén kamion 10 óra után néhány perccel.

A balesetben a mentőautóban szállított személyek közül négyen sérültek meg, őket korházba szállították. A félpályás útlezárás fél 12-ig lassította a forgalmat.

Egy olasz rendszámú - betegszállítóba rohant bele egy szlovén kamion

Egy olasz rendszámú - betegszállítóba rohant bele egy szlovén kamion.
Hódmezővásárhely kivezető szakaszán a 47-es főútvonal 194 km szelvényénél Székkutas irányába a fehérje feldolgozónál koccanásos baleset lassítja a forgalmat. A balesetben személyi sérülés nem történt. Itt útlezárásra nem kell számolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!