Szeged és környéke

2008.08.25. 16:07

Töltse fel videóját a Delmagyar.hu-n!

Címkék#Szeged

Szeged - Megindult honlapunk videoszolgáltatása. Ez nemcsak azért jó, mert így mi még több információt nyújthatunk Önöknek, de most már Önök is bombázhatnak minket videó formájában bármivel, ami foglalkoztatja Önöket.

Delmagyar.hu

Szolgáltatásunk két részre bontható: az egyik a Delmagyar.hu által közzétett tartalom, a másik pedig az Látogatóink által feltöltött videók tömkelege.

A Delmagyar.hu fő szándéka ezzel az, hogy még több hír, információ jusson el Olvasóinkhoz. Ehhez mi folyamatos feljesztéssel, saját anyagok készítésével, különböző tematikus gyűjtésekkel, no, és persze a feltöltő felület biztosításával járulunk hozzá.

Másrészt az Önök szerepe legalább ilyen, ha nem fontosabb, hiszen Szeged és a megye, sőt a Dél-Alföld történéseit, rezdüléseit azok tudják leghitelesebben közvetíteni, akik az események sodrában vannak. Élmények, szösszenetek, komoly vagy vicces, bensőséges vagy éppen erősen közérdekű felvételekkel járulhatnak hozzá mások informálásához és szórakoztatásához nap mint nap. Töltse fel kedvenc videoklipjét, kedvenc kismacskáját, kedvenc megmondóemberét, családi eseményét! Legrettenetesebb viharát, a balesetet, amit látott, a tömegrendezvényt, amit élvez vagy éppen nem. Bármit, ami különös valamiért, ami igényt tarthat mások érdeklődésére.

Nézzék meg az általunk szolgáltatott kisvideókat, mi pedig tűkön ülve várjuk az Önökét a www.delmagyar.hu/video oldalon, ami a nyitóoldalról is elérhető!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!