Szeged és környéke

2008.10.09. 22:51

Kedvezmény függönyre és légpárnás fóliára hűségkártyával

Szeged - A szegedi Fantázia Függönyszalonban és a Reményi Csomagolástechnika szaküzletben is kedvezményt adnak a lapunk hűségkártyaprogramjában részt vevő olvasóinknak.

Munkatársunktól

– A vásárlók szeretik a névre szóló kártyákat. Főleg azokat, melyekre kedvezmény is jár. Akár a környező településekről is átjönnek, hiszen megéri: minden termékünkre öt százalék kedvezményt adunk – dicsérte a lapunk hűségkártyaprogramjával járó szolgáltatásokat Nagy Éva, a szegedi Fantázia Függönyszalon vezetője. Azt is megemlítette, külön hasznosnak tartja a programban részt vevő üzletekből összeállított hűségkártya-katalógust. A vásárlóknak nem kell időt fordítaniuk az üzletek keresgélésére. Az üzletvezető tapasztalata: most minden divat. Az emberek manapság a végleteket kedvelik. Van, aki az egyszínű dolgokat szereti, és van, aki a nagy mintás függönyökért, padlószőnyegekért rajong. Selyem, szatén, organza, taft – mindegyik anyag népszerű.

A függönyszalonban a komplex szolgáltatás biztonságot ad a vásárlóknak. Fotó: Miskolczi Róbert

A függönyszalonban a komplex szolgáltatás biztonságot ad a vásárlóknak. Fotó: Miskolczi Róbert
A függönyszalonban nem csupán a színek, anyagok kiválasztásában segítenek, akár ki is mennek az ügyfél otthonába, hogy ott lemérjék, mekkora függönyre lesz szükség, illetve praktikus tanácsokat is adnak. Amikor kész a függöny, a felszerelést is vállalják. Később a tisztításról is gondoskodnak. Nagy Éva elmondta, ez a szolgáltatás biztonságot ad a vásárlóknak.

A Reményi Csomagolástechnika szaküzletben is sokan kihasználják a hűségkártya adta előnyöket: a tulajdonosok 5-10 százalék kedvezményt adnak termékeikre. A légpárnás fólia a fő profiljuk, de ezenkívül többek között árulnak hullámpapírt, zsugorfóliát, habfóliát, borítékot, dobozokat, ragasztószalagot, pántológépet, illetve zsugor- és nyújtható fóliázógépet.

Ősszel mindig megnő a csomagolóanyagok forgalma. Fotó: Segesvári Csaba

Ősszel mindig megnő a csomagolóanyagok forgalma. Fotó: Segesvári Csaba
A cég szolgáltatásai közül kiemelendő a csomagolás kialakításához nyújtott szaktanácsadás, és a szállított gépek szervize, javítása és alkatrésszel ellátása. Darabáruk csomagolását is vállalják.

– A vásárlók körében népszerű a medencetakaró fólia és a 20 centiméter széles fólia, amit gyakran a törékeny étkészletek közé tesznek, amikor költözködnek – osztotta meg velünk tapasztalatait Julinek István, a szegedi csomagolástechnikai szaküzlet vezetője. Azt is elmondta a fóliás termékek vásárlása szezonális: ősszel és tavasszal regisztrálják a legnagyobb forgalmat. A sátrak és az üvegházak szigetelésére szolgáló UV-stabil, légpárnás fóliákra különösen megnőtt az igény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!