Szeged és környéke

2008.10.23. 19:41

Szemüveg és gobelin hűségkártyával

A szegedi Erényi Optikában és a Pántlika Rövidárubolt és Melina Gobelin Szobában minden termékre kedvezményt adnak lapunk hűségkártyaprogramjában részt vevő olvasóknak.

Munkatársunktól

– A kezdetektől részt veszünk a hűségkártyaprogramban: minden termékünkre öt százalék kedvezményt adunk – mondta Erényi Julianna, a Széchenyi tér 5. szám alatt található Erényi Optika egyik tulajdonosa. Családbarát üzletükben mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelő, divatos szemüveget. Emellett most érdemes egy kis időt szánni a szemünk egészségére, hiszen a szaküzletben még javában tart a látás hónapjához köthető akció: reggeltől estig várják a pácienseket ingyenes, komplett szemvizsgálatra. Megtudtuk, érdemes egy héttel korábban bejelentkezni, hogy biztosan időben legyen hely. Bár Erényi Julianna azt is elmondta, gyakran soron kívül is megvizsgálják a vendégeket, ha szükséges. Az ingyenes látásvizsgálat elsődleges célja, hogy időben felismerjék, ha látás korrekcióra szorul.

Az egyik legszebb női hobbihoz, a gobelinvarráshoz sem árt az éles látás. Nem köztudott, de egyébként ez a pihentető időtöltés sok férfit is leköt – tudtuk meg Bittó Jánostól, a Vedres utca 2. szám alatt található Pántlika Rövidárubolt és Melina Gobelin Szoba ügyvezetőjétől.

Az erényi optikában minden termékre kedvezmény jár Fotók: Segesvári Csaba

Az erényi optikában minden termékre kedvezmény jár
Fotók: Segesvári Csaba

– A szaküzletben az ezernyi festett gobelinmintalapon kívül sokféle himzőfonal, varrókeret, tű, lámpás nagyító, azaz minden, ami a gobelin készítéséhez kell, megtalálható. Ezenkívül az üzlet internetes honlapján lévő több mint 2000-féle képmintából, 5 fajta és 2500 színárnyalatú fonalból rendelhet a vásárló. Természetesen a hűségkártyával rendelkező Délmagyarország-előfizetőknek minden termékből nyolc százalék kedvezmény jár, de internetes rendelés esetén is az üzletben kell felmutatni a hűségkártyát – mondta az ügyvezető. Elárulta: meglepően sok a kedvezményre jogosult olvasó: naponta 8-10 fő. Bittó Jánossal a divatról is beszélgettünk:

Egy az ezernyi mintalap közül

Egy az ezernyi mintalap közül
– Most a klasszikus, régi Verdure-minták és Alfons Mucha művei alapján készült csinos női alakokat ábrázoló alkotások a legkelendőbbek.

Kinek jár a hűségkártya?

Mindenkinek, aki legalább hat hónapja előfizetője (magánszemélyként) a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak, de megkaphatják a kártyát azok is, akik legalább hat hónapra előre teljesítik az előfizetési díjat. A névre szóló hűségkártyát kézbesítőjük viszi házhoz. Ha valaki nem kapta meg a kártyát, kérjük jelezze, küldjük; ha megkapta, de elvesztette, vagy megsérült, azt is évente egyszer ingyenesen pótoljuk. A kedvezményt nyújtó üzletek, szolgáltatók aktuális listája, illetve ajánlata (az olvasók kérésére most már településenkénti bontásban is) megtalálható a lapunk mellékleteként minden hónap utolsó keddjén megjelenő ingyenes Hűségmagazinunkban és internetes oldalunkon, a www.delmagyar.hu címen. A névre szóló, kedvezményre jogosító hűségkártyát vásárlás előtt, illetve fizetéskor kell felmutatni; az üzlet kérheti, hogy a kártyatulajdonos igazolja személyazonosságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!