Szeged és környéke

2008.11.13. 20:06

Előnyös lakásberendezés hűséges olvasóinknak

Szeged - A Felhő utcai bútorboltban és a Bajai úton található fürdőszobaszalonban is 5-10 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak a lapunk hűségkártya programjában részt vevő olvasók.

Munkatársunktól

A Bajai úton található Renok Fürdőszobaszalon kezdetek óta öt százalék kedvezménnyel ajándékozza meg lapunk hűséges olvasóit. Az akciós termékeken kívül bármire igénybe lehet vetni a hűségkártya nyújtotta előnyöket.

Mindent megtalál a vásárló, ami egy fürdőszoba berendezéséhez szükséges. Csempéket, padlólapokat, kádakat, tusolókabinokat, csaptelepeket, bútorokat és építési anyagokat is sokféle választékban árulunk – tudtuk meg a szalon tulajdonosától. Azt is elmondta: a jövő héttől hétféle szaunát árulnak majd akciósan. A hagyományos téglalap alakútól a sarokba építhető szaunáig minden megtalálható lesz. Ha a kliens által választott termék éppen nincs raktáron, akkor is néhány nap alatt lezajlik a leszállítása.

A Fenyőfabútor-bemutató teremben minden egyes vevővel külön foglalkoznak. Fotók: Segesvári Csaba

A Fenyőfabútor-bemutató teremben minden egyes vevővel külön foglalkoznak.
Fotó: Segesvári Csaba

A dekortermékeknél a barna árnyalatai a legdivatosabb színek. A rücskös, rusztikus, korhadt fát imitáló, csúszásmentes felületeket keresik. Az égetett kőporcelán most újdonságnak számít, a laminált padlókkal ellentétben tíz év múlva is ugyanolyan szépek lesznek – mesélt a jelenlegi trendről a tulajdonos, aki azt is elmondta: csempék esetében a letisztult, egyszerű, modern formák hódítanak finom arany és króm díszítéssel.

Nemcsak a fürdőszobát, az egész lakást olcsóbban rendezhetik be hűségkártyával rendelkező olvasóink.

– Nem olyan régen megváltoztattuk a kedvezmény mértékét, az ünnepekre való tekintettel december végéig öt százalék helyett tíz százalék kedvezmény jár a csomómentes fából készült, megrendelhető bútorokra a Délmagyarország olvasóinak. Nemcsak a mintatermünkben kiállított darabokat, bármilyen egyedi elképzelést meg tudunk valósítani – magyarázta Ábrahám Edit, a Felhő utcában található Fenyőfabútor-bemutató terem üzletvezetője.

Tusolók, padlólapok választéka a Renok fürdőszobaszalonban. Fotó: Segesvári Csaba

Tusolók, padlólapok választéka a Renok fürdőszobaszalonban.
Fotó: Segesvári Csaba

A szalonban hazai gyártású, tömör borovifenyőből készült darabokat találunk. A bútorokon kívül egyes ágybetétek vásárlásánál is kihasználható a kedvezmény. A bemutatóterem sajátossága, hogy minden egyes vendéggel sokat foglalkoznak, akik a családias környezetben nyugodtan felvázolhatják elképzeléseiket. Az üzletvezető elmondta: mivel nincs kifejezetten gyermekbútoruk, sajátos módon teszik az apróságok számára vonzóvá a bútordarabokat. A szekrényekbe, bútorokba, ágyakra, komódokra kívánság szerint mesefigurákat gravíroznak.

Kinek jár a hűségkártya?

Mindenkinek, aki legalább hat hónapja előfizetője (magánszemélyként) a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak, de megkaphatják a kártyát azok is, akik legalább hat hónapra előre teljesítik az előfizetési díjat. A névre szóló hűségkártyát kézbesítőjük viszi házhoz. Ha valaki nem kapta meg a kártyát, kérjük jelezze, küldjük; ha megkapta de elvesztette, vagy megsérült azt is, évente egyszer ingyenesen pótoljuk. A kedvezményt nyújtó üzletek, szolgáltatók aktuális listája illetve ajánlata (az olvasók kérésére most már településenkénti bontásban is) megtalálható a lapunk mellékleteként minden hónap utolsó keddjén megjelenő Hűségmagazinunkban és internetes oldalunkon, a www.delmagyar.hu címen. A névre szóló, kedvezményre jogosító hűségkártyát vásárlás előtt, illetve fizetéskor kell felmutatni; az üzlet kérheti, hogy a kártyatulajdonos igazolja személyazonosságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!