Szeged és környéke

2010.10.31. 11:18

Legyőztünk két rendőrkapitányságot és a közlekedési hatóságot is

Szeged – A megye legjobb sajtó-csapata lett a delmagyar.hu az MBB Segítők Közlekedési Versenyén. Részegen tántorogtunk és utánfutóval is tolattunk.

Segesvári Csaba

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága (MBB) közlekedési versenyt szervezett az MBB rendezvényeiről tudósítóknak, segítőiknek. Az autós ügyességi versenyszámokra számos csapat nevezett, a megye meghívott médiái – szegedma.hu, Rádió 88, VTV, Webrádió, MTV, akit kihagytunk és nem jött el, elnézését kérünk – közül a delmagyar.hu és a Rádió Plusz vállalta a megmérettetést.

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság udvarán és az ATI Császárné Kft. termeiben tartott versenyen ügyességi feladatokkal mérték össze tudásukat a makói, a vásárhelyi, a szentesi, és a csongrádi rendőrkapitányság csapatai, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatóság, a szegedi tűzoltók, a katasztrófavédelem, a Rádió Plusz és a delmagyar.hu versenyzői.

Legyőztünk két rendőrkapitányságot is!. Az MBB versenye segítőknek és tudósítóknak. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)






Legyőztünk két rendőrkapitányságot is!. Az MBB versenye segítőknek és tudósítóknak. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)


Amíg a mentősök a 17 emeletes házban lépcsőztek

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!