Szeged és környéke

2011.04.29. 22:12

Vers- és novellapályázatot írt ki az Esélyek Háza

Szeged - Az Esélyek Háza a május 22-én megrendezendő „Esélynap 2011" programjához kapcsolódva vers- és novellapályázatot hirdetett.

Munkatársunktól

Olyan irodalmi alkotásokat várnak, amelyek felhívják a figyelmet a társadalmi, nemek közötti esélyegyenlőségre. Az alkotásokban a női és férfiszerepekkel, szerepkonfliktusokkal, -változásokkal kapcsolatos témákat kell megjeleníteni. A pályaműveket vers és novella kategóriában lehet benyújtani két korosztályban: középiskolás (14–18 éves) és ifjúsági (19–25 éves).

Az alkotásokat az előválogatást végző Csongrád Megyei Esélyek Házába kell benyújtani 2011. május 2-áig, ahonnan minden kategóriában és korosztályban a legjobb alkotás kerülhet tovább az országos értékelésre. A pályázatokat .doc kiterjesztésű (Word) fájlformátumban kizárólag elektronikusan a [email protected] címre lehet benyújtani maximum 10 ezer karakter terjedelemben (szóközökkel együtt). A pályázatokon fel kell tüntetni a pályázó pontos elérhetőségét, a kategória és a korosztály számát is.

Az első helyezett 50, a második 30, a harmadik 20 ezer forint értékű tárgyjutalmat kap. A megyei forduló legjobb alkotásait a szegedi „Esélynap 2011" fesztiválon, május 22-én színpadi előadásokon bemutatják.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!