Szeged és környéke

2011.12.14. 20:07

Vásároljon takarékosabban! – itt az új, okosabb hűségkártya

Csongrád megye - Évek óta próbálgattuk, kerestük a módját, hogyan tudnánk megköszönni, honorálni hűséges olvasóink ragaszkodását lapjainkhoz, a Délmagyarországhoz és a Délvilághoz. Mégpedig úgy, hogy az legyen korszerű és előfizetőink számára folyamatosan élvezhető és érezhető. Megtaláltuk. Újabb két taggal bővítettük napilapjaink magazincsaládját, és magasabb sebességi fokozatba kapcsoltuk hűségprogramunkat. <br>

Munkatársunktól

Napilap öt magazinnal

Felmérve és megismerve olvasóink igényeit, érdeklődési köreit, elkezdtük a klasszikus napilapos olvasnivalók, információk mellé sorba szedni az olyan típusú és minőségű magazinokat, amilyeneket olvasóink korábban csak az újságosstandokon tudtak beszerezni külön pénzért. Kezdtük a színes Heti TV-magazinnal, folytattuk a Gasztro- és Rejtvénymagazinnal, és a napokban bemutatkozott női magazinunk, a Lilla, valamint az egész családot megcélzó Otthon és Kert magazin. Így vált immáron öttagúvá a Délmagyarország magazincsaládja – amire bárhol csettintenének a magyar sajtópiacon.

Új fejezet a hűségprogramban

Ugyancsak nagy léptekkel haladunk az olvasóink megbecsüléséhez vezető másik nagy hídon is a jövőre ötödik évfolyamába lépő hűségprogramunk által. A mai nappal új fejezetet nyitunk. Az új, vonalkódos matricával ellátott, névre szóló hűségkártya lehetőségei látványosan bővülnek azzal, hogy csatlakoztunk az ország egyik legnagyobb partnerprogramjához, az EDC-hez (Euro Discount Club – elfogadóhelyek listája: www.edc.hu/kereso), ami eleve 1000-rel több elfogadóhelyet jelent az eddigiekhez képest, köztük olyan frekventált partnereket, mint az Agip-kutak, ahol olcsóbban tankolhatunk, vagy éppen a Burger King, ahol főleg a fiatalok harapnak valamit szívesen. És ez még nem minden! Sok-sok olvasónk kérése, óhaja teljesül azzal, hogy az élelmiszer-kiskereskedelem két nagy ásza, a Coop Szeged Zrt. és a Hunor Coop Zrt. 55 üzletet számláló bolthálózata is csatlakozott a kedvezményes vásárlási lehetőségeket biztosító rendszerünkhöz. Kéthetente kizárólag hűségkártyás olvasóinknak szerveznek akciós napokat. A kedvezménnyel árusított termékek körét – mint ahogy már mai számunkban is, éppen a szemközti oldalon – minden második héten csütörtökön tesszük közzé lapjainkban. És ezzel ki is nyitjuk ajándékos dobozunkat, amit oly régóta ígérgetünk már olvasóinknak.

Már kézben az új hűségkártya. Fotó: DM/DV

Már kézben az új hűségkártya.
Fotó: DM/DV

Az országos program, illetve a Coop-os üzlethálózat mellett természetesen továbbra is működnek az eddigi elfogadóhelyek, jelenleg is 100-nál több Csongrád megyei üzlet és szolgáltató várja kedvezményes ajánlataival hűséges olvasóinkat. Időről időre jelentkezünk az elfogadóhelyek teljes listájával, amelyek folyamatosan frissítve megtalálhatók a www.delmagyar.hu/husegprogram online oldalon. És természetesen továbbra is számíthatnak előfizetőink különféle rendezvények, kulturális programok kedvezményes belépőire, csak figyeljék felhívásainkat.

Hűségkártya hosszú távra

A megújult hűségkártya EDC-logós, és vonalkódos matricával van ellátva (a kód tartalmazza az érvényességet is). Nem kell évente kártyát cserélni, előfizetőink (amennyiben a jogosultság feltételei továbbra is fennállnak), csak egy új igazoló matricát kapnak, amit a régi helyére fel kell ragasztania. A most kiküldött kártyák már érvényesek és a kézhez vétel napjától kezdve használhatók az elfogadóhelyeken, a vonalkódjuk alapján 2012. december 31-éig érvényesek. Az új kártya használható a vonalkód-leolvasóval rendelkező üzletekben is.

A hűségkártya továbbra is automatikusan jár mindenkinek, aki legalább egy éve előfizetője a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak, vagy egyéves hűségnyilatkozat aláírásával vállalja, hogy a napilapot 1 évre előfizeti. A névre szóló kártyát kézbesítőink viszik házhoz.

Kedves Előfizetőnk! Új hűségkártyája mellé jó egészséget kívánunk családjának, vásároljon okosan, körültekintően, és – mint a Délmagyarország és Délvilág hűséges olvasója – olcsóbban is, mint mások!

Megbecsüléssel és szolidaritással

Talán a polgárosodásnak is szép példájaként a Délmagyarország és a Délvilág napilapos alapküldetésén túl rendszeresen kiveszi részét a helyi társadalmi, kulturális és sportmecenatúrában, Presztízs díjjal ismeri el a gazdasági élet legjobbjait, és jószolgálati felelősséget vállal az itt élő emberekért, közösségekért. Amellett, hogy észreveszi és elismeri a körülöttünk létrejövő értékeket és az azt létrehozó embert, észreveszi a drámai helyzeteket is: összefog, adományt gyűjt, elintéz, támogat, akciót indít, utána nyúl az elesőnek. Ezt tesszük most is, amikor fejünkbe vettük, hogy 20 rászoruló családnak szebbé tesszük a karácsonyát. A segítésre létrehoztuk a Jóakarat hídját, a Délmagyarország és a Délvilág saját jótékonysági alapítványát.

Információs vonal

A kártyával kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket a 06/80/821-821-es ingyenes zöldszámon várjuk. A hűségprogram iránt érdeklődő újabb elfogadóhelyek jelentkezését pedig a [email protected] címen fogadjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!