Szeged és környéke

2013.02.27. 21:00

Okostelefonra került Szeged

Szeged - A városházán mutatták be szerdán a 2013-as turisztikai kiadványokat, amelyek segítik a Szegedre érkező turistákat az idei helyszínek, programok megismerésében.

Munkatársunktól

Az éttermeket, bárokat, szállodákat is bemutató kiadványok mellett újdonság, hogy mobiltelefonos alkalmazást is fejlesztett az INFOtec Kft. Négy, Szegedet bemutató történelmi és turisztikai témájú alkalmazást készítettek el. Az alkalmazásokban szereplő látnivalókhoz hosszú leírást készítettek, amelyet meg is hallgathatnak a felhasználók.

Külön alkalmazást készítettek a füvészkertre, a vadasparkra, a Dóm téri szobrokra, és megalkották az úgynevezett SzegedGuide-ot is. Ebben az alkalmazásban a városi épületek, múzeumok, terek, templomok és emléktáblák kaptak helyet, de megtalálhatók a Szegeden fellelhető vendéglátóhelyek, szórakozó- és szálláshelyek ismertetései, elérhetőségei is. Mindez angol, francia, spanyol, orosz és német nyelven is elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!