Szeged és környéke

2013.04.04. 20:04

Reklámfilmet forgattak éjszaka a Kígyóban

Szeged - Reklámfilmet forgattak éjszaka a szegedi Kígyó Patikában. Egy országos kampány főszereplője lesz a város patinás gyógyszertára.

Munkatársunktól

Hatalmas felhajtás volt éjszaka a belvárosban. Szeged legfrekventáltabb pontján, a Kárász utcán késő este közel félszáz fős forgatóstáb jelent meg hatalmas reflektorokkal, kocsin mozgó kamerákkal. A Kígyó Patikában forgattak zárás után reklámfilmet egy készülő országos kampányhoz.

[namelink name="Zolnay Kriszta"] patikavezető – aki szerepel a filmben – nem sokat árulhatott el a forgatásról, hiszen a készíttető Richter Gyógyszergyár egyelőre nem szeretné nyilvánosságra hozni a kampány mondanivalóját. Arra azonban rendkívül büszke, hogy az ország 2600 gyógyszertárából éppen rájuk esett a választás.

– A több mint 100 éves cég úgy találta, hogy Szeged 139 éves gyógyszertára méltó a hírnevéhez és ahhoz a mondanivalóhoz, amiről a reklám szól. Mi már délután 3 óra óta készültünk, hiszen valóban nagy felhajtással járt ez a forgatás. Át kellett rendeznünk kicsit a belső teret, hogy a kocsin mozgó kamera is elférjen. De nem bánom, mert nagy élmény volt.

A patikát kívülről is bevilágították hatalmas reflektorokkal, így az éjszaka arra járóknak valóban különleges látványban volt részük. A televíziókból és óriásplakátokról pedig májustól tudhatja meg mindenki, pontosan mit is forgattak április 5-ére virradóra Szegeden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!