Szeged és környéke

2013.07.19. 14:28

Hétvégén csak az Anna kútig jár a 4-es villamos

Szeged – Vágányzárral járó javítási munkákat végeznek a 4-es villamos egyvágányú szakaszán szombaton és vasárnap. Kattintson a részletes menetrendért!

Delmagyar.hu

Már pénteken este tízkor megkezdi az SZKT a Petőfi Sándor sugárúton az Egyetem utcánál a villamosátjáróban a felújítási munkálatokat. Egész hétvégén vágányzár mellett dolgoznak, azaz a 4-es villamos Tarjánból csak az Anna-kútig közlekedik. Onnan Kecskésig villamospótlók szállítják az utasokat. Íme a menetrend, töltse le tőlünk!

A munkálatokkal kapcsolatban az alábbi fontosabb forgalmi változások lépnek életbe:
- a Petőfi Sándor sugárút Egyetem utca kereszteződését lezárják, így Batthyány utca és az Egyetem utca kétirányúvá válik,
- az Egyetem utcában mindkét oldalon, a Batthyány utca Petőfi Sándor sugárút és Egyetem utca közötti szakaszán mindkét oldalon tilos a parkolás! Az ott parkoló gépjárműveket elszállítják,
- a Petőfi Sándor sugárút 27. szám (Burek Pékség) előtt ideiglenes villamospótló buszmegállót alakítanak ki, így megállni csak az ideiglenes buszmegállót követően lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!