Szeged és környéke

2013.10.29. 21:23

Fénnyel gyógyítanak

Szeged - Fenyő Márta biofizikus, a fényágy feltalálója is részt vett tegnap Magyarország 19. Sensolite Egészségcentrumának megnyitóján, Szegeden.

Munkatársunktól

A bioptron lámpa feltalálója 2008-ban fejlesztette ki a polarizált fényt árasztó ágyat, amely a bőrbetegségektől a reumatológiás problémákon és felső légúti panaszokon át a sportsérülésekig számos problémára nyújt gyors megoldást, de egészségmegőrzésre is alkalmas. A fényterápia során a teljes testfelületet kezelik, amelynek hatására a szervezet több oxigént képes megkötni, ellenállóbbá válik, és méregteleníti önmagát. A fővárosban immár két éve járt kezelésre [namelink name="Nagy Viktor"], az A-Híd Szeged Beton világbajnok kapusa, aki a szegedi megnyitón elmondta: sportsérüléseiből jóval hamarabb felgyógyult a fényágynak köszönhetően. A tervek szerint 2-3 ágy üzemel majd Szegeden, az elsőt tegnap átadták az egyik belvárosi szalonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!