Szeged és környéke

2013.10.09. 15:40

Ment egy kört a quaddal, amikor...

Sándorfalva – Tetten érték a sándorfalvi körzeti megbízottak a 18 éves H. Dávidot. S mindjárt szabálysértés is indult ellene.

Delmagyar.hu

Rokona családi házának kertjéből, jogtalanul vitte el egy körre a négykerekű járművet H. Dávid október 8-án a délutáni órákban. A gyanúsított Sándorfalván a Jósika utcában haladt, amikor szembe jött vele egy rendőrautó. A 18 éves férfi hirtelen megfordult, és irányt váltott a quaddal és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. A körzeti megbízottak hamar utolérték H. Dávidot, akit előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. Kihallgatásán a férfi elmondta a rendőröknek, hogy csak ki akarta próbálni a járművet, ezért „kötötte el" rokona ingatlanáról.

H. Dávid ellen jármű önkényes elvételének bűntette miatt indult büntetőeljárás. Mivel a gyanúsított a quadot érvényes vezetői engedély hiányában használta, az egyenruhások engedély nélküli vezetés szabálysértésének elkövetése miatt is felelősségre vonták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!