Szeged és környéke

2013.10.20. 16:32

Pénzszállító és egy Lada ütközött a Tisza Lajos körúton

Szeged - A Szentháromság utca és a Tisza Lajos körút kereszteződésében egy pénzszállító mikrobusz és egy Lada személyautó ütközött.

Delmagyar.hu

A Szentháromság utca és a Tisza Lajos körút kereszteződésében egy sötétzöld Lada és egy fehér pénzszállító mikrobusz ütközött össze. Valószínűleg a Lada a körúton haladt a Honvéd téri templom felé, a mikrobusz pedig a Nagyáruház felől próbált balra, nagyívben kanyarodni a Hősök kapuja felé. A lámpák működtek, így egyelőre nem lehet tudni, hogy a Lada próbált átcsúszni egy, a sárgába forduló zöldön, vagy a pénzszállító indult hamarabb.

A mentők a Ladából két sérültet szállítottak kórházba, mindkettőt hordágyra tették.

Pénzszállító és egy Lada ütközött a Tisza Lajos körúton. Fotó: Munkatársunktól (galéria)


A rendőrök ezekben a percekben kezdték meg a helyszínelést. Mivel a roncsok a kereszteződésben vannak, így a vasárnapi gyenge forgalom ellenére sokáig okozhatnak fennakadást. A 8-as troli Makkosház irányába nem tud tovább indulni a Szentháromság utcai megállójából, de az SZKT már gondoskodott pótlóbuszokról.

Az Alsóváros felől érkező buszokat (20-as, 74-es) a Vitéz utcán át a Honvéd tér felé terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!