Szeged és környéke

2013.11.05. 12:38

Kenőanyag az autópályán: újra szabad az M43-as

Szeged – Egy álló kamion utánfutójába egy másik kamion csapódott az M43-ason - a baleset miatt nem lehetett felhajtani az M5-ös autópályára Szeged-Északnál.

Delmagyar.hu

15:55 Rendőrségi információk szerint sikerült megtisztítani az autópályát, újra zavartalanul halad a forgalom.


Korábban írtuk:
Egy műszaki mentésre várakozó kamionba szaladt bele hátulról egy másik járműszerelvény november 5-én. Utóbbi sofőrjét a mentők kórházba vitték.

A baleset helyszíni szemléje, valamint a kamionok műszaki mentése miatt nem lehet felhajtani az M5-ös autópályára Szeged-Északnál. A rendőrök a forgalmat Röszke és Budapest irányába is a régi 5-ös útra terelik.

Kamion csapódott kamionba az M43-ason. Fotó: Katasztrófavédelem (képgaléria)


Az M43-as autópálya 1-es kilométerszelvénye közelében a forgalom csak a belső sávon halad Budapest felé, így az arra közlekedőktől fokozott óvatosságot kér a rendőrség.

Mint [namelink name="Szenti Szabolcs"] sajtószóvivőtől megtudtuk, a korlátozás a műszaki mentés végéig, azaz körülbelül délután 2 óráig tart.

* * *

Az M43-as autópálya 1,3 kilométerszelvényében egy álló kamion utánfutóba egy másik kamion ütközött. Egy sérültet a tűzoltók kiérkezése előtt a mentők kórházba szállították. A szegedi egység a teherjárművet áramtalanította, a kifolyt kenőanyagot az autópálya kezelője eltávolítja.

Kamion csapódott kamionba az M43-ason. Fotó: Katasztrófavédelem (képgaléria)


- A helyszínelés és műszaki mentés idején az autópálya Budapest felé vezető külső sávját lezárták - tudtuk meg a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől, [namelink name="Arany-Tóth Attila"] hadnagytól.

Vezessenek óvatosan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!