Szeged és környéke

2014.03.18. 17:46

Ki akarta kerülni a macskát, szörnyethalt az 5-ösön

Szatymaz – Halálos közlekedési baleset volt az 5-ös úton: a szatymazi körforgalom és Balástya között helyszínelt a rendőrség.

Segesvári Csaba

19:05 A rendőrség befejezte a baleseti helyszínelést és feloldotta a félpályás útlezárást. Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

17:01 Fél pályán megindult a forgalom, a rendőrök folytatják a helyszínelést. A feltorlódott kocsisor miatt döntöttek úgy, fél pályán elengedik a járműveket, mivel a balesetezett Opel Astra csak a Balástya felé vezető sávot foglalja el.


Korábban írtuk:
A jelenleg a tűzoltók próbálják meg kiszabadítani annak a férfinek a holttestét, aki halálos közlekedési balesetet szenvedett az 5-ös úton a 153-as kilométerkő közelében. Az elsődleges nyomok szerint a Balástya felé tartó Opel Astra sofőrje egy úton átszaladó macskát próbált meg kikerülni: a kormányt félrerántotta, majd az út menti árokban növő fának csapódott. Az ütközéstől az autó felismerhetetlenségig összetört, azt az árokból a tűzoltók húzták ki. Az 53 éves sándorfalvi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre érkező mentő már nem tudták megmenteni az életét.

Ki akarta kerülni a macskát, szörnyethalt az 5-ösön


A nyomok szerint az elgázolt macska mintegy huszonkét métert repült az ütközéstől. Az úton jelenleg teljes útzár van, a rendőrök még csak most kezdenek neki a helyszínelésnek. Az autó olyan erővel vágódott a fának, hogy meghajlott az alváza, elnyíltak a légzsákjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!