Szeged és környéke

2014.04.19. 20:58

Lovaglással, fogatozással ünnepelték a húsvétot a Futó-Dobó Lovas központban

Több százan fordultak meg a mórahalmi Futó-Dobó Lovas központ nyílt napján szombaton, ahol színes programokkal várták az érdeklődőket.

Delmagyar.hu

- 40-50 emberre számítottunk, de sokkal többen jöttek - mondja [namelink name="Miksi Brigitta"], aki éppen egy kisgyerek lovagoltatásában segédkezett, amikor megérkeztünk a a mórahalmi Futó-Dobó Lovas központ nyílt napjára. Valóban jóval többen voltak, így egy kicsit várakozni is kellett, ha valaki egy hátas nyergébe vágyott, pedig egyszerre több lóra és pónira is felülhettek a gyerekek. Bambira, a terápiás pónira is sokan felkéredzkedtek.

Lovaglással, fogatozással ünnepelték a húsvétot a Futó-Dobó Lovas központban - GALÉRIA


A lovaskocsikázásra is sokan jelentkeztek, a tömött fogatok nem győztek fordulni az érdeklődőkkel. Ez a felnőtteknek is kedvükre való móka volt, míg a legkisebbek leginkább a nyuszi- és bárány simogatást élvezték. A szervezők a húsvéti ünnepek alkalmából hatalmas piros tojásokkal is kedveskedtek a gyerekeknek, akik pirosló arccal keresték az elrejtett tojásokat. Ezek belseje kisebb ajándékot, édességet rejtett, volt is nagy öröm, amikor felnyitották őket.

Miksi Brigittától azt is megtudtuk, hogy a Lovas központ hétfőtől szombatig 8-16 óráig várja a vendégeit. Előre egyeztetett időpontban bárki számára lehetőség van lovaglásra - akár terepen is. A sérült gyerekeket és szüleiket is várják - terápiás lovaglásra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!