Szeged és környéke

2014.06.01. 21:42

Gregor-emlékkoncert a zsinagógában

Szeged - Hetedik alkalommal rendezett koncertet a 2006-ban elhunyt világhírű basszista, Gregor József emlékére a Kossuth-díjas énekesről elnevezett alapítvány és a Közéleti Kávéház: vasárnap a szegedi zsinagógában sokan voltak kíváncsiak a változatos műsorra.

Munkatársunktól

Felléptek Gregor olyan régi, neves játszótársai és muzsikus partnerei, mint [namelink name="Kertesi Ingrid"] és [namelink name="Szerekován János"] operaénekes, [namelink name="Égető Mária"] orgonaművész és [namelink name="Kosztándi István"] hegedűművész, valamint az újabb generáció képviseletében [namelink name="Dobrotka Szilvia"], [namelink name="Ninkó Attila"], [namelink name="Ninkó- Bottka Mária"], [namelink name="Pataki Bence"] és [namelink name="Pintér Tünde"], valamint [namelink name="Horváth Eszter "]és a Gregor-iskola kamaraegyüttese. Az est kezdetén [namelink name="Szalay István"], Szeged egykori polgármestere emlékezett az énekesre.

Fotó: Frank Yvette

Fotó: Frank Yvette

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!